Obavijesti

Sport

Komentari 14

Parma za Radoševića nudi tri mil. €, transfer svi demantiraju

Parma za Radoševića nudi tri mil. €, transfer svi demantiraju
1

Službena ponuda Parme za mladog Hajdukovog reprezentativca navodno iznosi tri milijuna eura, pola milijuna više od Napolija. Čeka se suglasnost Nadzornog odbora

VIDEO

Saga o transferu Josipa Radoševića u Parmu se nastavlja. Nakon što se Splitom zakotrljala vijest kako se talijanski menadžer Eupremio Carruezzo sastao na Poljudu s Hajdukovim predsjednikom Marinom Brbićem, te mu predao službenu ponudu Parme, koja je za mladog Hajdukovog reprezentativca navodno ponudila 3 milijuna eura, pola milijuna više od Napolija. 

Isti izvori tvrde kako je Brbić prihvatio ponudu i čeka suglasnost članova Hajdukovog Nadzornog odbora, no predsjednik Hajduka demantira sastanak s Carruezzom. 

- Razgovarao sam danas s puno ljudi, ali dotičnog gospodina niti poznajem, niti sam se s njim sastao – tvrdi Brbić, koji je demantirao i nedavni ručak s predstavnicima Parme u Italiji. 

- Boravio sam poslovno u Italiji, u nekoliko gradova, u Parmi sam čak i ručao, no ne s predstavnicima Parme. To je sve što vam mogu reći na tu temu. Radimo, pregovaramo, ali još uvijek nismo ništa dogovorili i nećemo u slijedećih dan-dva – tvrdi Brbić i dodaje: 

- Naša situacija je takva da moramo nekoga prodati, no tko kaže da će to biti baš Radošević? Prodat ćemo onoga za koga dobijemo bolju ponudu.

Izvori bliski Hajdukovom Nadzornom odboru potvrdili su nam kako se Brbić danas na Poljudu ipak sastao s predstavnikom Parme, no isto tako i da je odbio ponudu jer Hajduk Radoševića cijeni na više od 3 milijuna eura. 

Talijanska La Gazzetta dello Sport piše pak kako su zastupnici Parme još jučer u Splitu sve dogovorili s Radoševićem i njegovim zastupnicima, čija imena ne navode. No Radošević je u Međugorju, a ni njegov brat Antonio, koji brine o njegovoj karijeri, ne zna ništa o Parmi. 

- Mene nitko nije kontaktirao, niti nas je Hajduk o obavijestio o pregovorima s Parmom ili bilo kime drugim. Za sada ništa od transfera – kazao je Antonio Radošević. 

Zanimljivo je kako je spomenuti Carruezzo umirovljeni nogometaš, ''kralj niželigaških'' klubova, kako su ga nazvali Talijani. Za njega je vezan i jedan bizaran podatak. Carruezzo je naime prije 10-ak godina morao odbiti ponudu sir Alexa Fergusona da dođe u Manchester United zbog obiteljskih razloga i više nikad nije dobio prigodu igrati na najvišem nivou. Zbog toga navodno žali i danas. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'