Sport

Komentari 2

Pašalić: Cipar mi leži, a štekali smo u drugom poluvremenu

Pašalić: Cipar mi leži, a štekali smo u drugom poluvremenu

Cipar mi leži, protiv njih sam i debitirao 2014., a sad sam i zabio, rekao je Pašalić nakon što je u 40. minuti golom glavom donio tri boda Hrvatskoj u kvalifikacijama za SP

Očekivali smo da će biti teška utakmica, nešto slično kao i sa Slovenijom, da će se oni povući i tražiti priliku iz kontre. Morali smo biti mirni i strpljivi i srećom smo zabili u prvom poluvremenu, rekao je Mario Pašalić nakon pobjede 1-0 nad Ciprom za Novu TV.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Vatreni' treniraju uoči Cipra

- Drugo poluvrijeme je malo štekalo, usporio se protok lopte, nije išlo kao u prvom poluvremenu, ali tri boda su najvažnija - rekao je Pašalić koji je u zadnje vrjieme imao problema s ozljedama, no u 40. minuti ove utakmice glavom je zabio jedini gol na utakmici:

- Nakon ozljede trebalo mi je neko vrijeme da se vratim u pravi ritam, sad sam super i drago mi je što sam pridonio pobjedi. Cipar mi leži, protiv njih sam i debitirao 2014., a sad sam i zabio.

Ovo je bio Pašalićev 'prvijenac' u 'kockastom' dresu kada su u pitanju službene utakmice. Takvih je odigrao 13, a ovo mu je bio ukupno 29. nastup za hrvatsku reprezentaciju. Dosad je zabijao u prijateljskim utakmicama protiv Švicarske (2-1) i Turske (3-3).

Dotakao se i sljedeće utakmice, one s Maltom:

- Sigurno je da će protivnik biti sličan kao ovaj danas. Morat ćemo analizirati ovo i vidjeti gdje možemo popraviti neke stvari da to bude uvjerljivije.

Najčitaniji članci