Obavijesti

Sport

Komentari 34

Pašalić: Mi odlučujemo o sebi; Milić: Nisam očekivao poziv...

Pašalić: Mi odlučujemo o sebi; Milić: Nisam očekivao poziv...
1

Imamo kvalitetu za to, premda smo se već dva puta opekli. Sada moramo biti pravi, pokazati ono što znamo i budemo li pravi mislim da neće biti problema, rekao je Mario Pašalić

VIDEO

Uoči sraza s Finskom na riječkoj Rujevici te s Ukrajinom u Kijevu, Mario Pašalić ističe kako Hrvatska mora gledati isključivo na sebe i svoje rezultate.

- Svi imamo isti cilj, plasirati se na Svjetsko prvenstvo. Prvi smo na tablici i sve je u našim rukama, s dvije pobjede sigurni smo putnici za Rusiju. Imamo kvalitetu za to, premda smo se već dva puta opekli. Sada moramo biti pravi, pokazati ono što znamo i budemo li pravi mislim da neće biti problema - izjavio je.

- Imamo dosta problema s ozljedama, no Hrvatska je uvijek imala mnogo kvalitetnih igrača. Tko god bude igrao, dostojno će zamijeniti one koji nedostaju. Meni je u Spartaku odlično, igram u kontinuitetu, dobro smo krenuli u novu sezonu. Dobri su nam i rezultati u Ligi prvaka, samo se još moramo vratiti na potrebnu ligašku razinu - dodao je Pašalić.

Među Vatrenima je debitant Antonio Milić iz belgijskog Oostendea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Osjećaj je fenomenalan, veliko je zadovoljstvo biti među ovakvim igračima te nestrpljivo čekam početak treninga. Ujedno ću vidjeti i neke stare prijatelje iz klubova, jako sam sretan. Iskreno, nisam očekivao poziv s obzirom da smo prilično loše startali u prvenstvu. Nemam očekivanja oko mjesta u sastavu, na meni je raditi i trenirati, a sve ostalo bit će plus za mene - jasan je bio Milić.

- Svi od nas očekuju pobjede i mislim da to možemo ostvariti. Prvo treba pobijediti Finsku, tu smo favoriti, a onda u Kijevu - što bude. Nadam se da ćemo otići u Rusiju - završio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića