Obavijesti

Sport

Komentari 17

Pašalić zabio Perici i društvu, Valencia je zaustavila Atlético

Pašalić zabio Perici i društvu, Valencia je zaustavila Atlético
1

Hrvatski veznjak na sjajan je način proslavio povratak na popis izbornika Zlatka Dalića, zabio je gol u premijernom prvenstvenom nastupu za novi klub Atalantu, koja je razmontirala Peričin Frosinone

VIDEO

Posljednji susret prvog kola Serie A igran je u Bergamu gdje je Atalanta svladala Frosinone 4-0. Mario Pašalić još je jednom krenuo od prve minute i zabio za 3-0 u 61. minuti. 

Hrvatski veznjak odlično se snašao zabivši s nekoliko metara na dodavanje Gomeza koji je imao sjajnu večer. Naime, kapetan Atalante bio je strijelac vodećeg gola u 14. minuti i asistent Hateboeru u 48. minuti. Stipe Perica igrao je za goste do 82. minute.

Valencia i Atlético Madrid podijelili su bodove u prvom kolu Primere na Mestalli odigravši 1-1.

Simeoneova momčad u utakmicu je ušla na krilima osvajanja europskog Superkupa u kojem su nakon produžetaka s 4-2 srušili madridski Real. No upravo su produžeci i gostovanje u Tallinnu očito ostavili traga na Atlético čiji su igrači, posebno u drugom poluvremenu, djelovali izmoreno i bezidejno pred protivničkim golom.

Madridska momčad prva je zatresla mrežu. Igrala se 26. minuta kada je Griezmann varkom prevario čuvare i majstorski dodao za Correu koji s desetak metara iz okreta šalje loptu u Netov gol.

Valencia je do gola vrijednog boda došla u 56. golom Rodriga koji je zabio nakon što je s drugog kraja terena dijagonalnu loptu poslao Soler, a prihvatio ju je Wass koji je napadaču asistirao dodavši mu precizno u šesnaesterac.

Tek u 89. minuti Marcelinova momčad imala je novu stopostotnu priliku kada je Wass išao sam na Oblaka , no slovenski je vratar odličnom intervencijom spriječio siguran gol, dok je u 94. Gameiro u izglednoj prilici s ruba kaznenog prostora slabašno pucao u ruke gostujućem čuvaru mreže. 

Za domaćina je u 76. minuti ušlo najveće ovoljetno pojačanje, sada već bivši napadač Chelseaja Batshuayi, dok je Nikola Kalinić ostao na klupi madridske momčadi.

U posljednjoj utakmici 2. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je kao gost svladao Crystal Palace sa 2-0 (1-0).

Gosti su poveli preko Milnera (45-11m), a konačni rezultat postavio je Mane (90+3).

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije konkurirao za nastup u momčadi Liverpoola.

Liverpool se ovom pobjedom pridružio Manchester Cityju, Chelseaju, Watfordu, Tottenham Hotspuru i Bournemouthu na vrhu ljestvice sa po maksimalnih šest bodova. Crystal Palace je deseti s tri boda.

RIJEŠITE KVIZ: Koliko dobro vidite?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima