Obavijesti

Sport

Komentari 243

Pavasović zbog prijetnji morao na policiju: Tko će me kazniti?

Pavasović zbog prijetnji morao na policiju: Tko će me kazniti?
3

Ljutiti zbog njegova suđenja, Brunu Marića na izlasku s terena napali su Vučević i predsjednik Nadzornog odbora Ljubo Pavasović Visković. Sporna su dva penala...

VIDEO

Sudac Bruno Marić je krenuo u tunel, a ispred njega dočekali su ga Hajdukov sportski direktor Vučević i predsjednik NO-a Pavasović Visković. Ljutiti, bijesni, morali su reagirati i zaštitari... Sudac je upropastio veliki derbi.

Igrala se 94. minuta utakmice kad je daruvarski “zviždač” stupio na scenu. Soudani je ušao u šesnaesterac, Velazquez je bio s njim u duelu, Alžirac je pao i - penal! S tribina su počele letjeti boce, upaljači, atmosfera se užarila.

- Makni se, makni se - orila se s tribina poruka golmanu Lovri Kaliniću.

Nije ih poslušao, ostao je na golu, loptu je uzeo Henriquez i - promašio. Međutim, ni to nije smirilo čelnike Hajduka.

- Bruno Marić došao je u Split s očitom namjerom da nas pokrade - grmio je ogorčeni predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Osim zbog ovog dosuđenog, Splićani su se ljutili i zbog jednog nedosuđenog penala. U 45. minuti mladi Benković rukom je igrao u šesnaestercu Dinama, no sudačka postava nije reagirala.

- U poluvremenu sam se spustio pred svlačionicu, gdje mi je priznao da su i on, i dodatni sudac vidjeli kako je Benković igrao rukom. Postoje svjedoci koji su ga čuli. Zahtijevam od čelnika sudačke organizacije da nam više nikad ne delegiraju Bruna Marića, pa čak ni za utakmice pionira - bjesnio je Brbić, a predsjednik Nadzornog odbora Ljubo Pavasović Visković bio je još žešći:

- To je svinjarija što je Marić napravio. Godinama nam ovo rade. Žalim što me izbacio iz takta, ali to je svinjarija. Došlo je krajnje vrijeme da se nešto promijeni u hrvatskom nogometu.

Pavasović Visković nakon utakmice je završio na obavijesnom razgovoru u policiji zbog prijetnji upućenih Mariću. A sudac iz Daruvara sve je to unio u zapisnik.

“Predsjednik NO-a Hajduka Ljubo Pavasović Visković došao je do kućice 4. suca i obratio mu se riječima: ‘J...m ti mater, smeće jedno, grbavac gubavi, kako ti nije neugodno’. Po završetku utakmice Goran Vučević je pri izlasku s terena povlačio suce za dres i ruke te im se obratio riječima: ‘P...a vam materina, ovdje ste došli krasti, kako vas nije sram”, stoji u službenom izvješću.

Bez obzira na ljutnju, Hajdukovi čelnici otišli su korak predaleko i vjerojatno će biti sankcija.

- Tko da me kazni, Davor Šuker ili Zdravko Mamić?! Takvih se sankcija ne bojim - nije se smirivao Pavasović Visković.

I tako, od jednog derbija u kojem se nadmetala galerija igrača koji su hrvatska budućnost, u kojem je bilo i šansi, i udaraca, i uzbuđenja, priča se samo o - suđenju. Čak i stave li se na stranu ta dva penala, Marić je svoj posao odradio loše, iritirao je i igrače i navijače, kao da je stalno pokušavao biti u centru pozornosti. Pa nego tko će, neće valjda Pjaca, Ćorić, Balić ili Vlašić... Šteta jednog lijepog derbija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 243
VIDEO

Hajduk ih plaća, oni se zezaju! Kruže fotografije 'ozlijeđenih', a na Poljudu i dalje samo šute...
BOJKOT?

Hajduk ih plaća, oni se zezaju! Kruže fotografije 'ozlijeđenih', a na Poljudu i dalje samo šute...

Plus+ Čak 17 igrača nije konkuriralo za Istru zbog ozljeda, ali tko je ozlijeđen, a tko "ozlijeđen" i samo želi spojiti bolovanje s odmorom, veliko je pitanje. Koje je otvorila poruka Torcide u Puli...

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se
OTKAZAN SKIJAŠKI SPEKTAKL

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se

Plus+ Snježna kraljica trebala je biti prebačena na početak veljače umjesto tradicionalnog termina početkom siječnja. To se, ipak, neće dogoditi, zato što na Sljemenu ne postoje uvjeti za utrku. A ne mislimo na loše vrijeme...
As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti