Obavijesti

Sport

Komentari 21

Pavić osvojio Auckland; Dodig izgubio u finalu challengera

Pavić osvojio Auckland; Dodig izgubio u finalu challengera
1

Mate Pavić s Novozelanđaninom Michaelom Venusom osvojio je naslov pobjednika u parovima u Aucklandu, a Dodig je izgubio u finalu challengera u Canberri

VIDEO

Hrvatski tenisač Ivan Dodig nije uspio osvojiti ATP "challenger" u glavnom australskom gradu Canberri, bolji od njega je u finalu bio 34-godišnji Talijan Paolo Lorenzi sa 6-2, 6-4.

Turnir u Canberri poslužio je 31-godišnjem Dodigu kao priprema za nastup na prvom "grand slamu" sezone, Australian Openu koji počinje u Melbourneu u ponedjeljak.

Dodig će u 1. kolu Australian Opena igrati protiv Francuza Quentina Halysa, a u slučaju pobjede u 2. kolu bi mogao odmjeriti snage s prvim igračem svijeta i braniteljem naslova, Srbinom Novakom Đokovićem.

  • Lorenzi - Dodig 6-2, 6-4

Pavić osvojio parove u Aucklandu

Hrvatski tenisač Mate Pavić s Novozelanđaninom Michaelom Venusom osvojio je naslov pobjednika u parovima na ATP turniru u Aucklandu, oni su u finalu svladali Amerikance Erica Butorca i Scotta Lipskyja sa 7-5, 6-4.

Za 22-godišnjeg Pavića i šest godina starijeg Venusa, koji je rođen i živi upravo u Aucklandu, ovo je drugi ATP naslov kojega su osvojili, bili su pobjednici i turnira u Nici prošle godine. Usto su lani igrali još dva finala, u Bogoti i Stockholmu.

Pobjeda Pavića i Venusa u Aucklandu stigla je samo dva dana prije početka Australian Opena, a i u Nici su slavili samo dva dana prije početka "grand slam" turnira, Roland Garrosa gdje su potom izgubili već u 1. kolu.

Pobjednik turnira u pojedinačnoj konkurenciji je Španjolac Roberto Bautista, on je do svog trećeg naslova u karijeri stigao kada mu je kod vodstva 6-1, 1-0 suparnik u finalu, Amerikanac Jack Sock predao dvoboj zbog bolesti.

  • MATE PAVIĆ/Michael Venus - Eric Butorac/Scott Lipsky  7-5, 6-4
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo