Obavijesti

Sport

Komentari 3

Pedro nije ni probao 'muljati': Konačno stigao na vrijeme

Pedro nije ni probao 'muljati': Konačno stigao na vrijeme
1

Pedro Morales bi uskoro trebao razgovarati s trenerom Vahidom Halilhodžićem. Poslije toga Moralesa će poslati na posudbu, najvjerojatnije u njegovu domovinu...

VIDEO

Imam svinjsku gripu, kasnio mi je avion, imao sam problema s vizom... Tako je zadnjih godina Pedro Morales “muljao” trenerima Dinama. Čileanac je redovito kasnio na povratku iz domovine, na početku priprema uvijek se pojavljivao s odgodom.

Ali i to se promijenilo. Jučer je Pedro na okupljanje došao prije svih suigrača. Valjda je shvatio da je Vaha ipak malo veća “manga”.

- Svi su došli na vrijeme, pa i Morales. Ako je doista nezadovoljan, neka dođe i razgovarat ćemo. No ipak je najvažnije pitanje jesam li ja zadovoljan. Imam oči, nisam postao Ray Charles - komentirao je Halilhodžić priče o nezadovoljstvu Dinamova Čileanca.

Na prvom okupljanju Dinama bilo je 30 igrača, a do petka će trenirati u Zagrebu odakle idu u Međugorje. Trener je igračima dao plan i program treniranja tijekom blagdana. Većina ih se držala tog plana, nijedan igrač nema ni grama viška.

- Samo je jedan dobio kilogram, ali to je za njega dobro - rekao je Halilhodžić, vjerojatno aludirajući na Ivana Tomečaka, i dodao kako dva igrača nisu stigla dovoljno spremna.

- Oni su svi profesionalci i morali su biti inteligentni. Znali su kako si ne smiju dopustiti da se zapuste na odmoru. Ta dvojica koja nisu ispoštovala program proklinjat će dan kad su me upoznali - upozorio je Vaha, koji je šepao trčkarajući s igračima na treningu.

- Bitno mi je stvoriti selekciju od 22, 23 igrača. Nisam imao previše vremena od kada sam došao u Dinamo jer je bila prava ludnica, ali sad ću otići vidjeti malo i igrače iz omladinske škole. Dva igrača su tražila razgovor sa mnom i vidjet ću s klubom što ćemo s njima. Nije lako funkcionirati klubu jer moramo preživljavati. Neki bi možda najrađe da ih isplatimo do kraja i da odu, ali to može 'malo sutra'.

Vahid je na trčkaranju s igračima malo šepao. 

- Malo me muči koljeno, imam problema. Nisam zaradio nikakvu ozljedu na odmoru. Prije nekoliko godina sam se ozlijedio, iako dobro skijam, pa sam ove godine bio puno pametniji.

Ljute ga priče o prodaji najboljih igrača ove zime.

- Zvali su me u Francusku i pitali prodajem li Sammira u PSG. Pa nisam lud da prodam najboljeg igrača! Bolje da je dobro meni nego nekom drugom - rekao je Vaha i dodao:

- Ovdje se neće ponoviti ‘slučaj Mandžukić’. Nikad me igrači nisu ucjenjivali, a neće ni ubuduće. Dovedu li me u nezgodan položaj, mogao bih ih vratiti u ‘omladince’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom