Obavijesti

Sport

Komentari 80

'Penal' koji je zaprepastio baš sve: 'Ljudi, to nije normalno!'

'Penal' koji je zaprepastio baš sve: 'Ljudi, to nije normalno!'
1

Rodriguez ga nije niti dodirnuo, ali za suca je to bio penal svejedno. Mene su faulirali u prvoj utakmici pa nisam tako pao... Očito je da je to usmjerilo utakmicu, pričao je ljutiti Milanov strijelac Hakan Calhanoglu

VIDEO

Jonasa Erikssona dobro su zapamtili u Milanu. Švedski sudac za 'rossonere' od jučer oko 22 sata je 'persona non grata' nakon što je svirao apsolutno nepostojeći penal protiv njih. I to u situaciju gdje su vodili 1-0 na Emiratesu protiv Arsenala od 35. minute.

Četiri kasnije, eto izjednačenja iz penala preko Dannyja Welbecka koji je komično pao poslije 'kontakta' sa Ricardom Rodriguezom i za švedske suce to je bio čisti penal koji je usmjerio utakmicu na konačnih 3-1, odnosno odveo 'topnike' u četvrtfinale.

Dame i gospodo, Welbeck za najbolju mušku ulogu godine
Dame i gospodo, Welbeck za najbolju mušku ulogu godine

A što li je tek radio onaj linijski sudac i kako je uopće vidio faul pitaju se baš svi te kako Eriksson nije vidio ruku Arsenala minutu kasnije nikome nije jasno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

VIDEO

 Za strijelca vodećeg gola za Milan nema opravdanja. Hakan Calhanoglu je bijesan.

- Igrali smo dobro, a to nije lako ovdje. Zatim smo primili nevjerojatan gol, pa nije normalno u Europskoj ligi vidjeti ovako nešto - rekao je veznjak za Milan TV pa nastavio:

- Ricardo Rodriguez ga nije niti dodirnuo, ali za suca je to bio penal svejedno. Mene su faulirali u prvoj utakmici pa nisam tako pao... Očito je da je to usmjerilo utakmicu. Reagirali smo dobro i nakon izjednačenja, imali smo svoje šanse, no to je nogomet.

- Sudac je igrač utakmice i ovo neću nikad zaboraviti - sipao je gorčinu Turčin.

- Odbijam stvarati alibije i ne želim pričati o sucima! Jer i oni mogu pogriješiti baš kao i igrači. Ponosan sam na svoje dečke, ali mi smo prolazak dalje izgubili na San Siru - pomirljivim je tonom govorio trener Gennaro Gattuso.

Sporting na produžetke, Lazio i Marseille lako u četvrtfinale...
Sporting na produžetke, Lazio i Marseille lako u četvrtfinale...

Upitan o Nikoli Kaliniću kojim navijači u posljednje vrijeme nisu zadovoljni, rekao je:

- Nikola ima više iskustva od Cutronea ili Andrea Silve. Kreće se dobro no trenutačno se muči s kondicijom. A znamo da, kad je spreman, da nam može jako puno pomoći.

Iz domaćeg tabora stižu želje - Arsenal ne želi madridski Atletico, vjerojatno prvog favorita Europske lige u ovome trenutku.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu