Obavijesti

Sport

Komentari 12

Pep: Liverpool je zaslužio špalir, Murphy: Apsurd, pa De Bruyneu oni nisu vrijedni kopačke vezati!

Pep: Liverpool je zaslužio špalir, Murphy: Apsurd, pa De Bruyneu oni nisu vrijedni kopačke vezati!

City će napraviti špalir Liverpoolu? Nije obavezno, ali se radi jer to javnost očekuje pa kao 'ajde, da ispadnemo korektni'. Nema tu iskrenosti nego samo predstava koju bih ja ukinuo, kaže Danny Murphy

VIDEO

U četvrtak Liverpool gostuje kod Manchester Cityja. I službeno kao novi prvak Engleske. Nakon 30 godina! I to u kakvom stilu: sa 23 boda 'fore' pred Cityjem.

Prošle godine slavio je Pep Guardiola i njegov Man City, ove godine na vrhu je Jürgen Klopp i njegovi Redsi. Prvu utakmicu nakon matematički osigurane titule Liverpool igra baš kod Cityja... Na žalost pred praznim tribinama, ali uz maksimalno simboličnu predaju žezla i prijestolja.

POGLEDAJTE VIDEO: REDSI SLAVE NAKON 30 GODINA

Pokretanje videa...

Navijači Liverpoola slave titulu u Premiershipu 02:26

I Guardiola je najavio:

- Nije obveza nego lijepa tradicija napraviti špalir i zapljeskati šampionima. Liverpool je to ove sezone 100% zaslužio i mi ćemo to učiniti. Kad Redsi istrče na naš travnjak, moji će igrati stati u špalir i pozdraviti ih, čestitati im pljeskom - rekao je trener Man Cityja i jedan od najboljih trenera svih vremena.

Sjajna tradicija, sjajna gesta, fair-play baš onakav kakav bi trebao biti, potez na koji ama baš nitko ne može ni pomisliti naći zamjerku? Ispalo je da nije tako. A apsurd je kako je ta Guardiolina najava digla živac jednom bivšem igraču Liverpoola i jednom od ljubimaca Kopa!

Danny Murphy je sedam godina igrao za Liverpool (1997-2004), zadnje dvije bio i engleski reprezentativac. I... Jedan od 100% 'crvenih' prolijeva gorčinu po pljesku Cityjevih igrača Liverpoolovima:

- To je potez koji kao pokazuje poniznost i ističe 'Svaka vam čast' na račun Liverpoolovog rezultata i kvalitete, ali istodobno će to biti i: teška budalaština! - priča Murphy za TalkSport.

- Nema tu neke iskrenosti, vjerujte mi. Nije obavezno, ali se radi jer to javnost očekuje pa kao 'ajde, da ispadnemo korektni'. Ali razmislimo samo na sekundu... Što ćemo vidjeti? Na primjer, kako najbolji veznjak planete Kevin De Bruyne plješće i stoji u čast igračima koji mu nisi vrijedni ni kopačke zavezati! Nema to smisla. Radi se samo o predstavi koju bih ja odmah ukinuo - izjavio je bivši veznjak Liverpoola, Danny Murphy.

Frustrirani tip, bivši sportaš željan pažnje javnosti, ljubomoran jer on s Liverpoolom nikad nije osvojio Premiership ili - jedini iskreni u moru licemjera?

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...