Obavijesti

Sport

Komentari 4

Peras: Da vidite Prkačinov lakat, rasplakali biste se...

Peras: Da vidite Prkačinov lakat, rasplakali biste se...
1

Čini se da Nikša Prkačin zbog bakterijske upale lakta neće moći igrati ni u trećoj utakmici finala Cibone i Zadra, a za Vukušića je sezona završila

VIDEO

U drugoj utakmici finala prvenstva Hrvatske Cibona nije imala prevelike šanse bez Nikše Prkačina i Vedrana Vukušića. Kako stvari stoje, istu će situaciju imati i u utorak (18 sati) u trećoj utakmici.
Vukušić će uskoro će na operaciju leđa i za njega je sezona definitivno gotova. S Prkačinom je situacija vrlo neizvjesna, puno je veća mogućnost da neće igrati nego da hoće.
- Pripremamo se kao da ćemo igrati bez njega - rekao je Velimir Perasović, te pojasnio situaciju s kapetanom, kojeg je prošlog ponedjeljka na večeri neki opaki kukac ugrizao za lakat.
- Dobio je bakterijsku upalu koju je vjerojatno izazvao taj ubod. Za prvu smo ga utakmicu osposobili, ali na njoj je dobio udarac u tu lijevu ruku i lakat je ponovno jako natekao. Da ga vidite, rasplakali biste se. Nema fleksibilnost ruke, boli ga na svaki pokret, a još je imao i temperaturu - ispričao je Peras.
Čak i kad bi ga liječnici ponovno osposobili za igru, pitanje je koliko bi Prka bio koristan s obzirom da nije trenirao tjedan dana. A dobije li opet nekakav udarac, situacija bi se mogla dodatno zakomplicirati.
Stoga će opet sav teret pod koševima pasti na Homana i Andrića, odnosno na Andersona kad Perasović na parket pošalje petorku sa "četiri mala". Posebno će se morati paziti Andrić, koji je tradicionalno sklon nepotrebnim prekršajima.
- On je svjestan svojih grešaka i odgovornosti. No i ostali će morati paziti jer imamo vrlo kratku rotaciju. Ni Troha ne bi igrao da ne mora. A nedostatak visine moramo nadoknaditi agresivnošću malih igrača u skoku - govorio je pomalo zabrinuti Peras.
S obzirom da će Homan morati puno vremena provoditi na parketu, zbog pravila o maksimalno dva Amerikanca u igri najveći je gubitnik u cijeloj priči Earl Calloway. Američki razigravač već neko vrijeme nije ni sjena igrača s početka sezone.
- Nije mu jednostavno, igramo kako prije nismo morali. Njemu je minutaža pala, Princu narasla... Ali mora se prilagoditi, od plakanja nema ništa - zaključio je Perasović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Mlada vozačica utrka poginula za volanom: 'Razdvojili smo se i Valentina se više nije javljala...'
ŠOK U SUSJEDSTVU

Mlada vozačica utrka poginula za volanom: 'Razdvojili smo se i Valentina se više nije javljala...'

Valentina Remso, influencerica koju je na Instagramu pratilo više od 19.000 ljudi, strastvena vozačica auto-utrka, poginula je u slijetanju automobila. Suputnike su iz smrskanog auta vadili vatrogasci