Obavijesti

Sport

Komentari 88

Perica zabio, Mandžo isključen! Juve utrpao Udineseu šesticu

Perica zabio, Mandžo isključen! Juve utrpao Udineseu šesticu
5

Stipe Perica zabio je vodeći gol za Udinese protiv Juventusa, a Mario Mandžukić dobio je dva žuta u istoj minuti. No nije to zaustavilo "staru damu" koja je slavila s visokih 6-2

VIDEO

Juventus je stigao u goste Udineseu u nedjeljnoj utakmici devetog kola Serie A u potrazi za bodovima koji bi ga primaknuli vodećem dvojcu na ljestvici, Napoliju i Interu. I do njih je došao na nevjerojatan način, pobijedivši 6-2 s igračem manje 75 minuta.

Nije dobro počelo za branitelja naslova, gubio je već od osme minute nakon lijepe solo-akcije hrvatskog napadača Stipe Perice. Škabrnjanin se sjurio po lijevoj strani, prevario iskusnog Giorgija Chiellinija i ljevicom pogodio suprotni kut pokraj Gigija Buffona.

Bio je to prvi gol sezone za 22-godišnjeg napadača, deseti otkako je u siječnju 2015. stigao u Udine.

Vodstvo domaćina nije dugo trajalo, već u 14. minuti Samir je u skoku glavom nespretno pogodio svoj gol za izjednačenje, a šest minuta potom Sami Khedira na dodavanje Juana Cuadrada donosi potpuni preokret za vodstvo "stare dame".

Ipak, nije tu bio kraj loših vijesti za Juve, u 26. minuti dobio je dva žuta kartona u istoj minuti! Nakon jednog duela u šesnaestercu domaćih zakačio se s Alijem Adnanom. Obojica su dobila žute kartone, a Mandžo je drugi i isključujući zaradio jer je odmah prigovorio sucu Danieleu Doveriju.

Tako će sigurno propustiti domaći ogled protiv SPAL-a već u srijedu, a bude li disciplinska kazna nešto rigoroznija, mogao bi propustiti i gostovanje kod Milana na San Siru iduću nedjelju.

Udinese se vratilo u utakmicu već u drugoj minuti nastavka. Ubačaj Rodriga De Paula glavom je u mrežu pospremio Danilo. No već do 59. Juventus je odveo utakmicu u mirne vode golovima Danielea Ruganija i još jednim Khedire za 4-2.

U završnici se Udinese potpuno raspao i primio još dva gola. Sami Khedira upotpunio je hat-trick u 87. minuti, a Miralem Pjanić u 90. je postavio konačnih 6-2. Torinezi su na tri boda zaostatka za vodećim Napolijem i jednim za drugoplasiranim Interom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka