Obavijesti

Sport

Komentari 3

Perišić čistio s gol-linije, Spursi do boda protiv Man. Uniteda

Perišić čistio s gol-linije, Spursi do boda protiv Man. Uniteda
5

Ivan Perišić je bio u početnoj postavi Tottenhama i igrao je do 77. minute. Imao je više zapaženih napadačkih akcija, ali i jednu obrambenu. Mislav Oršić ponovno nije bio u kadru Southamptona

VIDEO

Nogometaši Tottenhama na svom su travnjaku preokretom došli do boda u dvoboju protiv Manchester Uniteda odigravši 2-2 (0-2) u posljednjoj utakmici 33. kola engleske Premier lige.

Gosti su poveli već u 7. minuti pogotkom Jadona Sancha, a u završnici prvog dijela Marcus Rashford je udvostručio prednost Manchester Uniteda. Domaća momčad koju je vodio privremeni trener Ryan Mason došla je do preokreta u drugom poluvremenu.

Pedro Porro je u 56. minuti lijepim udarcem smanjio zaostatak na 1-2. U sljedećem napadu Bruno Fernandes je mogao gostima ponovno donijeti dva gola prednosti, ali je pogodio gredu kad je sam izašao pred vratara Forstera. U 79. minuti Son Heung-Min je postigao izjednačujući pogodak.

Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester United

Ivan Perišić je bio u početnoj postavi Tottenhama i igrao je do 77. minute. Imao je više zapaženih napadačkih akcija, ali i jednu obrambenu, kad je glavom izbio loptu sa gol-crte i spriječio pogodak gostiju.  

Manchester United je sa 60 bodova ostao na četvrtom mjestu, dok se Tottenham sa 54 boda izjednačio s Aston Villom i privremeno izbio na petu poziciju. Vodeći Arsenal ima 75 boda, samo dva više od Manchester Cityja, a branitelji naslova imaju dvije utakmice manje.

Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester United

Nogometaši Evertona i Southamptona još su jedan korak bliže ispadanju iz elitnog razred engleskog nogometa nakon što su doživjeli domaće poraze od Newcastlea (1-4) i Bournemoutha (0-1). 

Newcastle je do uvjerljive pobjede na Goodison Parku došao uz dva pogotka Calluma Wilsona (28, 75), a po jednom su strijelci bili Joelinton (72) i Jacob Murphy (81). Jedini pogodak za Everton postigao je Dwight McNeil.

Newcastle je sa 62 boda na trećem mjestu s vrlo dobrim izgledima za plasman u Ligu prvaka, dok je Everton sa 28 bodova predzadnji.

Southampton je još jednom poražen pred svojim navijačima, a minimalnu pobjedu Bournemouthu donio je Marcus Tavernier (50). Domaćoj momčadi je u 89. minuti poništen izjednačujući pogodak Adamsa, zbog centimetarskog zaleđa.

Duje Ćaleta-Car je odigrao cijelu utakmicu za Southampton koji je sa 24 boda ostao zarobljen na začelju ljestvice, dok je Bournemouth sa 36 bodova skočio na 14. mjesto i sedam je bodova iznad zone ispadanja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio