Sport

Komentari 35

Perišić golom i asistencijom uništio Klinsmannov debi...

Perišić golom i asistencijom uništio Klinsmannov debi...

U Italiji je kiksao Inter, a u Engleskoj opet Leicester. Dok je Jürgen Klinsmann u debiju na klupi Herthe popio četiri komada kod kuće u Berlinu od prvaka...

Bayern ne želi zadržati Ivana Perišića i vratit će ga Interu na ljeto, informacija je lansirana prošli tjedan iz Njemačke. Iako je vatreni as u dobroj formi, navodno se ne uklapa u neku filozofiju pomlađivanja momčadi, pišu Nijemci.

A kako najbolje odgovoriti na te priče nego - golom! Bayern je u Berlinu razbio Herthu 4-0, Perišić je u 60. minuti asistirao Mülleru za prvi gol, nastavili su Lewandowski iz penala i Alcantara, a u 84. minuti Perišić i Müller zamijenili su uloge: njemački je as ubacio, a hrvatski glavom pogodio za 4-0.

Bio je to ujedno debi slavnog Jürgena Klinsmanna na Herthinoj klupi. Nagađali su mediji da neće moći voditi momčad jer je u SAD-u ostavio licenciju, ali njemački je savez pronašao rješenje da se Klinsi nađe na klupi. Ali on nije pronašao rješenje za Perišića...

U Italiji je Inter kiksao, odigrao je tek 1-1 kod Leccea. Bastoni je zabio u 72. minuti, ali Mancosu je izjednačio u 77. pa Juventus ima bod više uoči večerašnjeg okršaja s Parmom kod kuće. Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret.

Najčitaniji članci