Obavijesti

Sport

Komentari 4

Perišić igra najbolje u životu, a mora se boriti s velikom tugom

Perišić igra najbolje u životu, a mora se boriti s velikom tugom
6

TJEŠI SE NOGOMETOM Ivan Perišić igra najbolji nogomet u karijeri, ali u zadnja dva mjeseca čak je tri puta bio u suzama. Umrla mu je baka Neda i dva prijatelja

VIDEO

Ne znam što reći od šoka, tuge i nevjerice. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Izgubio sam suigrača, prijatelja, mlađeg brata i čovjeka čiji osmijeh nikad neću zaboraviti, riječi su kojima se Perišić oprostio od suigrača Juniora Malande (20).

Pixsell

Mladi Belgijac poginuo je u prometnoj nesreći, a Ivan je ponovno zaplakao. Nažalost, u posljednjih nekoliko tjedana već je naviknuo na suze, na tugu...

- Prijatelju, tvoja iznenadna smrt sve nas je šokirala, zauvijek ćeš nam ostati u srcima. Bol je strašna, cijela tvoja momčad u mislima je uz tvoju obitelj - napisao je na Instagramu Perišić, koji je u posljednjih mjesec i pol dana tugovao za dvojicom prijatelja, ali i bakom Nedom.

Prvo je sredinom studenoga ostao bez prijatelja iz ranih dana karijere. Valéry Mézague (30), s kojim je Ivan dvije sezone dijelio svlačionicu u Sochauxu, od 2007. do 2009. godine, preminuo je od zastoja srca. Bio je srčani bolesnik, no igrao je nogomet do posljednjeg dana. Našli su ga u njegovu stanu u Toulonu.

- Počivaj u miru, dragi prijatelju, nikad te neću zaboraviti - objavio je na svom profilu šokirani Perišić doznavši da Valéryja više nema.

Samo mjesec dana poslije Ivan je jurio u svoj Omiš kako bi se oprostio od bake.

- Srce mi slama spoznaja da te više neću vidjeti, tebe koja si mi pružila tako mnogo... Ali, draga moja bako, nastavit ćeš živjeti u mojim mislima i duši. Moj si anđeo čuvar odozgo, počivaj u miru, a ja ću se truditi učiniti te ponosnom - dirljiva je poruka kojom se Perišić oprostio od žene za koju je bio posebno vezan, koja ga je čuvala kao dijete, odgajala...

Treća tragedija u nizu pogodila ga je u subotu. U razdoblju kad igra najbolji nogomet u karijeri, mora se boriti i s velikom tugom.

Umro je igrajući za šestoligaša

Valéry Mézague zbog problema sa srcem nije mogao igrati na najvišem nivou, pa je otišao u šestu ligu. Njegovo srce ni taj napor nije izdržalo.

Igrao je s tugom zbog bake Nede

Volkswagen je velika firma, tu si siguran, ne idi nigdje, posljednji je savjet koji je baka dala unuku. Tužna vijest stigla mu je uoči ogleda s Borussijom.

Kiša i jak vjetar bili su kobni...

Junior Malanda sjedio je na stražnjem sjedalu, padala je kiša i puhao vjetar od 100 km/h. Automobil se zabio u drva, a dvojica suputnika su preživjela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani