Obavijesti

Sport

Komentari 7

Perišić oduševio Engleze: 'Ako ga sad ne stavi od prve minute'

Perišić oduševio Engleze: 'Ako ga sad ne stavi od prve minute'

U šestoj minuti sudačke nadoknade Perišić je fantastično ubacio s desne strane i pogodio u trepavicu Harryja Kanea koji se samo naklonio i zabio za 2-2 protiv Chelseaja te ludilo među navijačima Tottenhama

VIDEO

S Interom je osvojio baš sve što se može u Italiji. Scudetto, talijanski kup i Superkup. Htjeli su da ostane, ali u njemu je tinjala jedna želja koju još nije ispunio. Zaigrati u najboljoj ligi na svijetu.

Pokretanje videa...

Golovi Hrvatska - Škotska (3-1) 02:50

Ivan Perišić je na kraju prošle sezone nakon sedam godina napustio Inter i zapustio se u Tottenham kod starog poznanika Antonija Contea koji ga je htio dovesti pod svaku cijenu. On je dobio velikog radnika i sjajnog igrača koji s 33 godine igra na vrhuncu, a Perija priliku da se dokaže u najjačoj ligi na svijetu. 

Premier League - Tottenham Hotspur v Southampton

U pobjedi protiv Southamptona dobio je posljednjih 20 minuta, protiv Chelsea također krenuo je s klupe, ušao u 83. minuti i spašavao. 

U šestoj minuti sudačke nadoknade Perišić je fantastično ubacio s desne strane kornera i pogodio u trepavicu Harryja Kanea koji se samo naklonio i zabio za 2-2 te ludilo među navijačima Tottenhama na Stamford Bridgeu.

Premier League - Chelsea v Tottenham Hotspur

A tih 13 minuta bilo je dovoljno da hrvatski reprezentativac sve oduševi. Napravio je više nego Richarlison i Sessegnon zajedno. Probijao je lijevu stranu, prodavao lažnjake, namučio obranu Chelseja svojim već opjevanim ubačajima. Bio je strah i trepet, a zato ga je i Conte doveo. No, je li napokon došlo vrijeme da krene i od prve minute? Bit će od velikog značaja Spursima ove sezone, a već sada spreman je za prvi sastav. Usput, trebale su mu samo dvije utakmice da demantira brojne 'stručnjake' i bivše igrače Tottenhama koji su tvrdili da nije fizički spreman za Premier ligu i da je star. 

Jasno, sezona je duga, Tottenham igra na četiri fronta, puno utakmica je pred njima i Ivan će dobiti minute, ali već sad mnogi ga vide kao člana udarne jedanaestorice. Navijače je u kratkom roku osvojio svojom klasom.

Premier League - Chelsea v Tottenham Hotspur

- Nadam se da je ovo znak Conteu da od sada Perišić i Bissouma krenu od prve minute - napisao je jedan navijač Tottenhama, a drugi je dodao:

- Perišić čovječe, to se dogodi kad kupiš klasu, uvijek nađu načina.

Ostali su mu se naklonili, a drugi se nadaju da će već u subotu protiv Wolverhamptona krenuti od prve minute. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu
JUBILEJ NA MAKSIMIRU

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu

Guedes je ostavio "bijelo-plave" na cjedilu crvenim kartonom u 60. minuti, a 12 minuta poslije kapetan Ademi naklonio se na petercu na ubačaj Mišića i zabio za naslov "modrih" dva kola prije kraja

VIDEO Daliću, imaš centarfora! Čudesni Gvardiol utrpao je dva gola, Haaland ga samo gledao
SAMO TRPA

VIDEO Daliću, imaš centarfora! Čudesni Gvardiol utrpao je dva gola, Haaland ga samo gledao

Dva je gola zabio hrvatski reprezentativac i to oba desnom nogom. Imao je City penal u sudačkoj nadoknadi, a iako su neki od suigrača htjeli da ga izvede, on je samo odmahnuo i poručio da je zabio dva gola
Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola
VARAŽDIN - RIJEKA 3-1

Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola

Promiješao je momčad Željko Sopić u Varaždinu, ali to mi nije donijelo ništa dobro jer su od prve minute dominirali izabranici Nikole Šafarića i na kraju zasluženo slavili