Obavijesti

Sport

Komentari 61

Perišić se kratko i jasno oglasio oko incidenta s Livajom u Rijeci

Perišić se kratko i jasno oglasio oko incidenta s Livajom u Rijeci

Incident na treningu hrvatske nogometne reprezentacije zasjenio je početak priprema za završnicu Lige nacija, a Livajin suigrač Ivan Perišić na društvenoj je mreži poručio da je uz njega

Ej, Livaja, nitko te ne voli. Tovare, j... ti majku, pogledaj istok, galamio je jedan gledatelj treninga hrvatske nogometne reprezentacije u utorak na Rujevici.

Ničim izazvan sramotno je vrijeđao hrvatskog reprezentativca Marka Livaju (29) koji na sve nije ostao ravnodušan, već se popeo na ogradu, a smirili su ga suigrači i posebice Vedran Ćorluka.

POGLEDAJTE VIDEO: Incident na treningu 'vatrenih'

Pokretanje videa ...

- Šta si došao ovdje ako vrijeđaš - rekao je Mateo Kovačić (28).

Izbornik Zlatko Dalić tvrdio je da je sve počelo nakon što se jedna lopta odbila u tribinu i pogodila dijete (Livaja ju nije napucao, već se odbila od Petra Muse), no na snimci našeg čitatelja vidi se kako je vrijeđanje krenulo prije toga.

Nakon svega kratko se na Instagramu oglasio Ivan Perišić (34). Na storyju je objavio fotografiju s Livajom uz emotikon uzdignute šake, jasno poručivši suigraču da je uz njega.

Marko Livaja još čeka odluku disciplinskog suca HNS-a zbog pjevanja uvredljive pjesme prema Šibenčanima nakon osvajanja Kupa (kao i Luka Vušković i pomoćni trener Hajduka Tomislav Rogić).

Livaja se nakon toga za izrečeno nije ispričao, već je to učinio za njega službeni Hajduk, ali ovakvo napadanje i psovanje majke nije zaslužio. HNS bi morao tome stati na kraj.