Obavijesti

Sport

Komentari 35

Perišićev prvijenac u Genovi: Donio Interu bod kod Samp'e

Perišićev prvijenac u Genovi: Donio Interu bod kod Samp'e
5

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić postigao je izjednačujući gol za Inter koji je u sedmom kolu Serie A remizirao kod Sampdorije. Prvi mu je to gol za "nerazzurre"

VIDEO

Peta utakmica bila je sretna za Ivana Perišića. Hrvatski reprezentativac zabio je izjednačujući gol za 1-1 na Interovu gostovanju kod Sampdorije u sedmom kolu talijanskog nogometnog prvenstva. Bio je to i konačan rezultat utakmice.

Igrala se 76. minuta kad je Mauro Icardi u gužvi na petercu provukao loptu do druge stative gdje ju je u mrežu pospremio bivši nogometaš Wolfsburga koji je u završnici prijelaznog roka stigao na Giuseppe Meazzu.

Odradio je Perišić punu minutažu u Genovi, a zaradio je i žuti karton. Drugi Hrvat Marcelo Brozović nije ulazio u igru za momčad "nerazzurra" koja je premijerno zaigrala u trećoj, žutoj garnituri dresova.

Luis Muriel donio je vodstvo Sampdoriji u 51. minuti nakon asistencije Pedra Pereire. Utakmica se prvotno nije trebala ni igrati zbog velikog nevremena koje je za vikend zahvatilo Genou, no uvjeti za igru na kraju su ipak bili regularni.

Inter je remijem izbio na vrh ljestvice, no može ga skinuti Fiorentina ne izgubi li od Atalante u večernjoj utakmici od 20:45.

Provjerite kako je Ivan Perišić odigrao utakmicu protiv Sampdorije na Goalu.

Roma je slavila kod Palerma 4-2, a Mato Jajalo za domaćine je ušao početkom drugog poluvremena. Sassuolo je sa Šimom Vrsaljkom, koji je odigrao čitavu utakmicu, izgubio kod Empolija 1-0. Marko Livaja ušao je u igru za domaćine u 61. minuti.

Serie A, 7. kolo:

  • Empoli - Sassuolo 1-0
  • Palermo - Roma 2-4
  • Sampdoria - Inter 1-1
  • Udinese - Genoa 1-1

Subašić obranio penal

Monaco i Rennes u u prvoj utakmici nedjeljnog programa devetog kola francuske lige odigrali 1-1. Gosti mogu biti puno nezadovoljniji rezultatom jer su 64. minuti imali penal, ali je udarac Pedra Henriquea s bijele točke obranio Danijel Subašić. Mario Pašalić nije ulazio u igru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...