Obavijesti

Sport

Komentari 8

Perišiću vrpca: Ne piše nam se dobro ako nastavimo ovako...

Perišiću vrpca: Ne piše nam se dobro ako nastavimo ovako...

On je jedan od naših nositelja i kad nema Rakitića, Modrića i Vrsaljka, on je kapetan momčadi. Nije u najboljoj spremi, igrao je nedavno u finalu Lige prvaka, no očekujemo od njega da bude vođa ekipe, rekao je Dalić o Perišiću

VIDEO

Doživjeli smo bolan poraz koji smo zaslužili, puno smo stvari loše napravili, ali početak je sezone i puno je novih igrača u reprezentaciji. Fizička priprema nije bila na razini, prespavali smo utakmicu bez energije i agresivnosti. Izgledalo je kao da su Portugalci igrali s 15 igrača, a mi s deset. Sutra nas čeka težak posao, možda i teži, najavio je, osvrnuvši se na poraz u Portugalu, izbornik Zlatko Dalić dvoboj u Parizu protiv Francuza u utorak (20:45) u drugom kolu Lige nacija, a koji će biti repriza finala SP-a 2018.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Ivana Perišića

Pokretanje videa...

Ivan Perišić 01:55

- Nama je cilj Euro i sada selektiramo igrače, ovo više nije momčad koja je bila na SP-u u Rusiji i radimo laganu smjenu generacija. U svakom slučaju morat ćemo promijeniti način igre i pristup, s puno više odgovornosti i discipline. Imamo ogroman respekt prema Francuzima i bit će ih teško zaustaviti. Neki igrači koji su igrali protiv Portugala neće igrati protiv Francuske jer ne mogu fizički to izdržati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mbappe ima korona virus! Neće igrati u utorak protiv Hrvatske
Mbappe ima korona virus! Neće igrati u utorak protiv Hrvatske
'Cijenim Dalića, a za Hrvatsku me vežu jako lijepe uspomene'
'Cijenim Dalića, a za Hrvatsku me vežu jako lijepe uspomene'

Starter će u svakom biti Ivan Perišić, koji je u Portugalu dobio pola sata. Perišić će sutra, u 90. nastupu za reprezentaciju, biti kapetan, u kojoj je ulozi u subotu bio Vida u svom 80. nastupu.

- On je jedan od naših nositelja i kad nema Rakitića, Modrića i Vrsaljka, on je kapetan momčadi. Nije u najboljoj spremi, igrao je nedavno u finalu Lige prvaka, no očekujemo od njega da bude vođa ekipe i da dobijemo s njim novi zalet - rekao je Dalić o Perišićevoj ulozi.

Pa da onda čujemo njega.

- Završio sam stvarno dobru sezonu s tri trofeja s Bayernom i 29 pobjeda zaredom što je nevjerojatno. Odmarao sam sedam dana nakon finala i nisam 100 posto. Ni mi ni oni nismo igrali utakmice i to nije razlog zašto ne bismo izvukli nešto pozitivno sutra. Uvijek moramo dati maksimum, bilo to 45 minuta, 60 ili 90. Svaka utakmica mora biti kao zadnja.

O zadnjoj protiv Francusku svi sve znamo.

- Mogu reći da smo dominirali u prvom poluvremenu tog finala SP-a i primili ta dva nesretna gola. No, ne bih rekao da je ovo revanš, već nova utakmica s puno novih igrača. Oni su i u novom sustavu, ma skroz druga priča. Francuzi imaju kadar od 45-50 top igrača i koga god staviš, ne znaš odakle prijeti više. Imaju i odličnog trenera i moramo biti na visokoj razini ako mislimo nešto pozitivno izvući - najavio je Perišić vrativši se na Porto.

- Nismo dobro otvorili i loše smo stajali na terenu. Nije bilo dovoljno agresivnosti, čak nismo ni pokušali igrati što nam je najbolja osobina. Samo smo napucavali lopte i puno stvari moramo bolje jer ne piše nam se dobro ako nastavimo ovako.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića