Obavijesti

Sport

Komentari 6

Perković najavila Hanžek: Prvi put me je baš frka natjecanja

Perković najavila Hanžek: Prvi put me je baš frka natjecanja
7

'Sezona je bila duga i veselim se odmoru. Tijelo mi je načeto, žao mi je što ću u ovakvom izdanju nastupiti u Zagrebu i baš me je zato nekako frka ovog natjecanja'

VIDEO

Gledatelji se neće ljutiti na mene ako bacim disk i 23 metra. Muči me ozljeda u području trbušnog zida, ali eto nastupit ću samo zbog sjajne zagrebačke publike, rekla je Sandra Perković.

Večeras u 20 sati nastupa na 63. Hanžekovićevu memorijalu. Odlično raspoložena odgovarala je na brojna pitanja, a na jedno se u ulozi novinara javio i Amerikanac Justin Gatlin.

Sandra, gdje najviše voliš bacati disk, upitao je bivši olimpijski pobjednik na 100 metara, a Perković mu je odgovorila:

- Najljepše iskustvo je iz Londona prošle godine, jer nije svaki dan da bacaš ispred 80.000 gledatelja. Što se ostalih stadiona tiče, jedino u Zagrebu imamo dobru satnicu, na ostalim natjecanjima nas često guraju u rane sate - rekla je Zagrepčanka.

Sandra je otkrila da jedva čeka odmor.

- Sezona je bila duga i veselim se tih mjesec dana. Tijelo mi je načeto, žao mi je što ću u ovakvom izdanju nastupiti u Zagrebu i baš me je zato nekako frka ovog natjecanja. Valjda prvi put u posljednjih nekoliko godina - rekla je Perković koja je nedavno u Moskvi kompletirala kolekciju osvojenih zlata na najvećim svjetskim natjecanjima.

Justin Gatlin: Jedino me u Monaku nisu ništa pitali o Boltu

Samo me o Usainu Boltu pitaju. Mislim da me jedino u Monaku nisu ništa pitali o njemu. Ali ima jako puno drugih zvijezda, osvajača olimpijskih zlata o kojima se ništa ne piše, rekao je Justin Gatlin, jedna od zvijezda Hanžeka, koji je Bolta pobijedio na mitingu u Rimu ove godine.

- Nadam se da ću ga pobijediti i u Bruxellesu na posljednjem mitingu Dijamantne lige - rekao je američki sprinter.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...
Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega