Obavijesti

Sport

Komentari 7

Perošević omogućio prolazak: Osijek bolji od Koprivničana

Perošević omogućio prolazak: Osijek bolji od Koprivničana
4

TREĆI POLUFINALIST Poslije Rijeke i Dinama, u polufinale se ugurala i momčad NK Osijeka. Izbacili su na domaćem terenu Slaven Belupo te tako nastavili nizati dobre rezultate ove jeseni

VIDEO

Nogometaši Osijeka izborili su polufinale Hrvatskog kupa nakon što su kao domaćini u četvrtinalu slavili protiv lanjskog finalista Kupa, Slaven Belupa s 1-0 (0-0). Time su nastavili nizati dobre rezultate ove sezone jer trenutno okupiraju četvrtu poziciju u HNL-u.

Zajednička proslava igrača i istoka nakon prolaska u polufinale kupa! #OsijekAle

Posted by NK Osijek on Wednesday, November 30, 2016

Pogodak vrijedan prolaza postigao je Antonio Perošević u 81. minuti susreta, kada je prizemnim udarcem s desetak metara pogodio mrežu gostiju.

Bila je to teška utakmica za oba takmaca zbog visokog uloga polufinala. Početkom studenog, 5.11., Osijek je također srušio Belupa na domaćem terenu rezultatom 1-0. Povijest se, dakle, ponovila.

Osijek se tako pridružio Rijeci, koja je u utorak slavila kod Lokomotive s 3-1 te Dinamu, koji je ranije u srijedu pobijedio u Zaprešiću Inter s 1-0. U posljednjem četvrtfinalnom dvoboju u 19 sati na Parku mladeži igraju RNK Split i Hajduk. 

Domaći trener Zoran Zekić rekao je sljedeće:

- Moram čestitati mojim igračima na ovoj pobjedi, ali najviše sjajnim navijačima. Ne sjećam se da je ikada nas publika ovako bodrila, njih 200-300 koliko je bilo po ovako smrznutom vremenu, svaka im čast i nadam se da će nas bodriti ovako i u preostale tri gostujuće utakmice. Ovu pobjedu i plasman u polufinale Kupa posvećujem njima - rekao je poslije utakmice Zoran Zekić, trener Osijeka.

- Nismo bili pravi prema naprijed, nazad smo OK stajali. Kontrolirali smo igru, ali očito umor, dečki su potošeni, što loši tereni, prema gore nismo ništa napravili i onda je teško očekivati da možeš dobiti utakmicu, rekao je Željko Kopić.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo
VIDEO Dinamo potvrdio: Peras je dobila otkaz bez otpremnine! Nismo u kontaktu s Bobanom
ODLAZAK PREDSJEDNICE

VIDEO Dinamo potvrdio: Peras je dobila otkaz bez otpremnine! Nismo u kontaktu s Bobanom

Boban je naš prijatelj, uvijek je dobrodošao u klub. Naš je odnos isključivo prijateljske naravi, objasnio je dopredsjednik 'modrih' nakon što su s mjesta predsjednice Uprave maknuli Vlatku Peras