Obavijesti

Sport

Komentari 48

Petev: Uskoro ćemo izgledati bolje, ovakav tempo nije lagan

Petev: Uskoro ćemo izgledati bolje, ovakav tempo nije lagan
1

Soudani? Vidjet ćemo na pregledu o čemu se točno radi. Nije lako, ali moramo se prilagoditi situaciji. Mogu se samo nadati da neće pauzirati više od 20 dana, rekao je Petev

VIDEO

Bitno je da se u Zagreb vraćamo sa sva tri boda i zadovoljan sam pobjedom protiv Splita. Nijedno gostovanje nije lako, a ovdje je i teren bio težak, rekao je Ivajlo Petev.

Dinamo je na Parku mladeži svladao Split 1-0 u 15. kolu MAXtv Prve lige. Bila je to četvrta uzastopna pobjeda "modrih" tim rezultatom.

- Rijeka i dalje ima šest bodova prednosti, tu situaciju moramo prihvatiti. Neke se stvari ispravljaju na treninzima, a mi za njih nemamo vremena. Imamo utakmice svaka tri dana, nije lako raditi u takvom tempu. Imat ćemo sad 15 dana za treninge, izgledat ćemo uskoro bolje i ofenzivnije - dodao je bugarski stručnjak na klupi Dinama.

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Maksimirski klub ima problema s ozljedama. Josip Pivarić, Borna Sosa i Mario Šitum otpali su prije, a kapetan Hilal Soudani za vrijeme utakmice

- Vidjet ćemo na pregledu o čemu se točno radi. Nije lako, ali moramo se prilagoditi situaciji. Mogu se samo nadati da neće pauzirati više od 20 dana, treba nam. Pivarića je mučila ahilova tetiva, s njim nisam htio riskirati prije reprezentacije. - kazao je Petev.

Benković: Moramo se što prije vratiti na vrh

Dominik Livaković nije imao previše posla na golu "modrih".

- Nije nam bilo lako igrati na ovakvom terenu, ali sretni smo zbog nove pobjede. Bitan nam je svaki bod i dat ćemo sve od sebe da nastavimo ovako. Možda smo mogli pobijediti i s većom razlikom, ali bitno je da se vraćamo u Zagreb sa sva tri boda. Sad nam slijedi reprezentativna pauza, iskoristit ćemo taj period za dobre treninge i pripreme za nadolazeće utakmice - kazao je.

Filip Benković odigrao je još jednu dobru utakmicu i preuzeo kapetansku traku nakon Soudanijeva izlaska iz igre.

- Nije bilo lako, a i dosta nam je otežao teren i loše vrijeme. Bitno je da smo rano dali gol i da smo na kraju upisali sva tri boda. Vraćamo se zadovoljni u Zagreb i moramo nastaviti nizati dobre rezultate da se što prije vratimo na vrh prvenstva - izjavio je.

Lokica: Nisam zadovoljan lijepim porazom

Gostujući trener Vjekoslav Lokica izvukao je još jedan tijesan poraz nakon onog protiv Hajduka na Poljudu. Ali to ga svejedno ne veseli...

- Rezultat je 0-1, mi smo izgubili utakmicu, neki mi kažu da nam je malo nedostajalo, ali to su za mene gluposti. Ja nisam zadovoljan lijepim porazom protiv Hajduka, ni lijepim porazom protiv Dinama, ja kao sportaš ne mogu prihvatiti lijepe poraze. Trudili smo se, nesretno i nespretno smo primili gol, ali bodova nema...

Dojam je da bi se do sutra igralo bez gola da nije bilo Dukine pogreške.

- To je hipotetski. Tko zna, da nije bilo toga gola, možda bi oni ili mi zabili nešto što kasnije nismo...

Jeste li zadovoljni igrom svoje momčadi?

- Trudom da, ali porazom ne bez obzira na to što je protiv Dinama. Mi smo imali pet-šest dobrih situacija, ali ne znam što su moji igrači Vasilj, Vidović htjeli. Mi nismo u 90 minuta ozbiljnije ugrozili gol. Da smo ovako trčali i boritli se u Vinkovcima, vjerojatno bi bio drugačiji rezultat.

Kako komentirate svega dvije minute nadoknade?

- Nije to bio ključ poraza, ali bilo je šest zamjena, vozilo je bilo u terenu, dva-tri ulaska fizioterapeuta... Ne znam, valjda je bila velika kiša pa smo trebali što prije u svlačionicu. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"