Obavijesti

Sport

Komentari 15

Petev: Vesele me samo 3 boda; Fiolić: Pamtit ću svoj prvi gol

Petev: Vesele me samo 3 boda; Fiolić: Pamtit ću svoj prvi gol
1

To je najljepši gol koji sam do sada vidio otkad sam u Dinamu. Šteta samo što smo tek u 89. minuti stvorili našu najbolju akciju, rekao je nakon utakmice trener Dinama Ivajlo Petev

VIDEO

Dinamo je u dvoboju 19. kola Prve HNL (3:1) svladao Lokomotivu, time upisao 23. pobjedu u dvoboju s gradskim rivalom. Modri su odigrali dobru utakmicu, na kraju zasluženo slavili...

- Najvažnije da smo pobijedili. Nije bila lagana utakmica, ali smo zasluženo stigli do nove pobjede. I to je najbitnije - rekao je poslije utakmice Ivan Fiolić, pa nastavio:

"Mogu biti zadovoljan svojom predstavom, a ovaj ću gol zauvijek pamtiti. To mi je prvi gol za Dinamo , još sam ga zabio na gol pred Bad Blue Boysima. Presretan sam, no sada se okrećemo dvoboju s Hajdukom.

Kakva su očekivanja za veliki derbi?

- Moramo se maksimalno pripremiti i biti pravi na Poljudu. Naš se cilj zna, mi u Splitu idemo na pobjedu - završio je Fiolić.

Na travnjak se nakon gotovo 45 dana stanke vratio i Domagoj Antolić.

- Zadovoljan sam, koljeno je sasvim dobro. Sve je kako treba. Odradio sam tri treninga i sve je bilo dobro. Je li me trener planirao već danas koristiti? Vjerujem da je, u suprotnom me ne bi niti stavio u kadar za utakmicu. Lokomotiva se kao svaki put protiv nas pokazala opasnom momčadi, no mi smo zasluženo dobili - rekao je Antolić, pa dodao:

- Svaka čast ovim našim mladim igračima, Dinamo ima veliku perspektivu. Ma Dinamo je uvijek imao puno kvalitetnih, mladih i talentiranih igrača, ali ne sjećam se kada ih je u jednom trenutku bilo baš toliko u prvoj momčadi.

Dominik Livaković već je okrenut dvoboju na Poljudu.

- Bilo je teško, teže od očekivanoga, ali na kraju smo stigli do punog plijena. Sada se sve naše misli okreću Hajduku, pobjedom želimo zaključiti jesenski dio sezone - poručio je Livaković.

Na ovoj je utakmici briljirao i El Arbi Hilal Soudani.

- Zasluženo smo pobijedili, to je za nas najvažnije. I sada se okrećemo Hajduku. Moj gol? Da, bio je jako lijep, ali čini mi se da sam u karijeri zabijao i ljepše golove. Bilo ih je - potvrdio je Soudani.

Gosti nisu bili prilično razočarani, već svjesni kako su dobro parirali hrvatskom prvaku.

- Bio je ovo pravi derbi, no Dinamo je pokazao svoju kvalitetu, dokazao da je najbolja momčad Hrvatske - kratak je bio Denis Kolinger.

Petev: Zadovoljan sam jedino s tri boda i tri gola

Jedino čime sam zadovoljan su tri osvojena boda i tri postignuta pogotka. Nismo dobro ušli u utakmicu, igrali smo presporo iako smo stvorili 3-4 prilika, rekao je trener Dinamo Ivajlo Petev nakon 3:1 pobjede protiv Lokomotive.

- Ali, kada niste na sto posto, onda to ovako izgleda. Još jednom ponavljam, nije to bila dobra utakmica s naše strane, bitno da smo uzeli tri boda i idemo dalje - nastavio je Petev koji je morao objasniti zašto momčad nije na 100 posto.

- Zbog mnogo stvari, od broja utakmica koje smo odigrali ove sezone, do puno mladih igrača u momčadi. Nakon dobre prezentacije protiv Juventusa puno smo pričali da ne 'polete', o pravoj motivaciji i pristupu igri. Nažalost, nije se ostvarila ideja koju smo željeli.

Jonas je morao izaći u 56. minuti.

- Zavrtjelo mu se nakon tog duela, nadam se da će za nekoliko dana sve biti u redu.

Prokomentirao je bugarski stručnjak i sjajan gol Soudanija koji je škaricama zabio nakon ubacivanja Sose.

- To je najljepši gol koji sam do sada vidio otkad sam u Dinamu. Šteta samo što smo tek u 89. minuti stvorili našu najbolju akciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome