Obavijesti

Sport

Komentari 19

Krznar: Petko ne trči? Falilo mu je 150 metara do 10 kilometara! Dobio je udarac i stisnuo zube...

Krznar: Petko ne trči? Falilo mu je 150 metara do 10 kilometara! Dobio je udarac i stisnuo zube...

Petković je u 40. minuti tražio zamjenu, mislio je da mu je puklo rebro. No, primio je blokadu i izdržao utakmicu. Šutalo je u jednom startu dobio dislokaciju ramena, sam si ga je vratio, svaka čast!

VIDEO

Velike čestitke igračima i na taktičkim zahtjevima koje su proveli u djelo i na pobjedi. Da, prvi smo gol dobili nakon nesmotrenosti Franjića koji je na sekundu obratio pažnju na igrača, a ne na loptu pa nije bilo zaleđa. Nastavili smo se držati plana koji je na kraju bio ispunjen. Oni su naslonjeni na jednog krilnog igrača koji je igrao beka i pokušali smo preko te lijeve strane, imali smo sreće pa smo prošli tri puta i postigli dva pogotka prolaskom kroz lijevu stranu. Njihov je trener u nastavku tu postavio defenzivnog igrača, oke, ali mi im nismo dali šanse i na kraju priveli utakmicu kraju, započeo je za ArenuSport nakon pobjede protiv bečkog Rapida (3-1) trener Dinama Damir Krznar.

Bliži se novo europsko proljeće, Dinamova kriza sad je prošlost, a Šutalo će biti prava 'zvijer'...
Bliži se novo europsko proljeće, Dinamova kriza sad je prošlost, a Šutalo će biti prava 'zvijer'...

Gosti su rano poveli, ali uspio se vratiti Dinamo, a na kraju i potvrditi pobjedu, moglo bi se reći, preko igrača za koje se na početku sezone mislilo kako će ulaziti s klupe i boriti se za minute - Komnena Andrića i Josipa Šutala.

Pokretanje videa...

BBB slavlje VIDEO

- Možda će zvučati čudno, ali primljeni gol bio je produkt naše ideje, svjesnog rizika da podignemo liniju više nego inače, pokušavati ih hvatati u zaleđu. Tamo su nas nisko spustili, Bartol je u toj opciji izgubio pažnju, tako da je to mala greška jednog igrača. Treba istaknuti da nas gol nije ničime poremetio, nastavili smo se držati plana, iskorištavali smo sve nedostatke koje je Rapid pokazao. Bili smo strpljiviji i koncentriraniji nego dosada - rekao je Krznar o primljenom golu pa nastavio o pojedincima:

- Veseli forma Andrića koji je puno patio do trenutka kad je dobio šansu. Sad je koristi obilato i vrhunski s golom što napadaču treba. Petko herojski, junački. Tražio je zamjenu u 40. minuti pa na poluvremenu odlučio ostati u igri, sam je rekao 'izdržat ću' i odigrao cijelu utakmicu. Šutalo je već u Gorici igrao dobro, bila je neka logika staviti ga danas, a vratio je na najljepši mogući način. Moram reći da je utakmica bila klasični primjer timske igre, kad nastupimo tako, svaki pojedinac u svrhu momčadi, onda momčad izbaci pojedinca. Danas ih je bilo puno, svih 11 plus oni na klupi, pa i na tribinama, izgarali su jedan za drugoga. Kada su takvi onda stiže nagrada, kapa do poda cijeloj momčadi - objasnio je trener 'modrih'.

Zagreb: Utakmica UEFA Europske lige, GNK Dinamo - Rapid

Upitali smo trenera Rapida Dietmar Kühbauer koja bi dva nogometaša uzeo iz Dinama, on je rekao Mislava Oršića Brunu Petkovića, ali za Petka je imao opasku da premalo trči. No, Krznar je sve to sa smiješkom 'demantirao'.

- Nedostajalo mu je 150 metara do 10 tisuća metara, sasvim zadovoljavajuće za Petkovića. Vjerojatno će se kroz mreže pohvaliti da je blizu rekorda. Petković ima svoje prednost i nedostatke kao svaki igrač ovog svijeta, puno je toga na kontu prednosti nego mana. Razumijem trenera Rapida, na trku su nas dobili u Beču - rekao je Krznar pa prokomentirao stanje s Petkovićem:

Kako do proljeća? Dinamu će i ovo možda biti dosta, još može i do 1. mjesta! Belgijci kao ključ...
Kako do proljeća? Dinamu će i ovo možda biti dosta, još može i do 1. mjesta! Belgijci kao ključ...

- Petković je u 40. minuti prišao i mislio kako mu je puklo rebro. Doktori su ga pregledali na poluvremenu, vjerojatno je istegnuće rebrenog mišića, primio je blokadu i izdržao utakmicu. Šutalo je u jednom startu dobio dislokaciju ramena, sam si ga je vratio, svaka čast. Ova bitka je dobivena s puno ranjenih, a ti su bili i najbolji - rekao je Krznar i osvrnuo se na to kako Čop i Jurić još nisu spremni za ulazak u momčad pa će Andrić zaigrati i protiv Lokomotive:

- Komnen neće imati ništa protiv odigrati i protiv Lokomotive, Jurić i Čop polako počinju raditi s loptom, kroz reprezentativnu pauzu će ući u momčad. Samo sada imaju jako težak zadatak, istisnuti Komnena iz početne postave.

Dinamo je sad zasjeo na drugo mjesto u skupini i sve je bliže proljeću u Europskoj ligi, ali ističe strateg 'modrih' da opuštanja nema te da su mu Belgijci olakšali pripremu nadolazeće utakmice.

- Zvučat će čudno i kontradiktorno, ali neriješenim rezultatom Genka mi moramo ići na pobjedu, ali to je lakši dio posla. Samim spekulacijama da je Genk izgubio pa bi nam bio dovoljan bod - Dinamo nikad nije igrao na bod tako da nam to u tom dijelu olakšava pripremu utakmice - jasan je trener Krznar koji je zatim čestitao nekoliko rođendana: 

Zagreb: Utakmica UEFA Europske lige, GNK Dinamo - Rapid

- Prekrasna atmosfera na Maksimiru, uživamo u svakoj minuti provedenoj na terenu. Ta pozitiva koju navijači nose konačno je urodila plodom i presretni smo što smo se mogli odužiti. Danas uz rođendan BBB-a nismo imali pravo podbaciti. Ovime smo čestitali i rođendane Mirku Barišiću, legendi Rudolfu Belinu koji je s nama svaki tjedan, on je redovito u našoj svlačionici, on je dobri duh ovog stadiona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani