Obavijesti

Sport

Komentari 41

'Petković je najbolji hrvatski napadač, stvarno mu zavidim'

'Petković je najbolji hrvatski napadač, stvarno mu zavidim'
5

U Dinamu velik broj igrača čeka šansu, velika je konkurencija i ne bih rekao da mogu nakon jedne utakmice izbaciti takvog igrača iz momčadi, rekao je Sandro koji se vratio nakon teške ozljede

VIDEO

Dinamo nastavlja kampanju fair-play na trbinama, a u sklopu toga 'modri' su danas posjetili zagrebačku OŠ Jordanovac gdje su se družili sa svojim najmlađim navijačima. Na druženje s osnovnoškolcima stigli su Nikola Moro, Luka Ivanušec, Lovro Majer, Kevin Theophile, Damian Kadzior, Sandro Kulenović, Marko Đira i Joško Gvardiol. Dinamovi nogometaši potpisivali su kartice sa svojim imenima, odradili mnoštvo 'selfieja', pa i dijelili ulaznice za subotnju utakmicu s Rijekom.

Pokretanje videa...

Sandro Kulenović na pripremama u Rovinju 2020. 00:33

- Drago mi je što se mogu družiti s ovim klincima, ne tako davno sam i ja bio poput njih. Znam kako se osjećaju, i meni je Dinamo odmalena bio prva ljubav, pa baš uživam što mogu se mogu sada i ja družiti s najmlađima - rekao je Sandro Kulenović, pa nastavio:

- Rijeka? Dobro je raspoloženje u momčadi, dobro radimo i treniramo, dat ćemo sve od sebe za revanš. Ispali smo od Rijeke u Kupu, a sada mi želimo osvojiti tri boda. Moja uloga u Dinamu? Trener odlučuje o mojoj minutaži, ja ću svaki put kad budem na terenu dati svoj maksimum.

Je li vas trener Bjelica pohvalio poslije Intera?

- Trener je pohvalio sve koji su igrali, a do tada imali manju minutažu, kaže kako smo svi iskoristili priliku. To je Dinamo, velik broj igrača čeka svoju šansu, a ovo je bio znak da može računati na sve nas. U Dinamu je velika konkurencija, svatko može dati svoj doprinos.

Vi ste postali velika konkurencija Bruni Petkoviću...

- Haha, ne bih rekao da nakon jedne utakmice mogu izbaciti takvog igrača iz momčadi, Petković je prilično važna karika Dinama. On je u posljednje vrijeme puno pokazao u Europskoj ligi, Ligi prvaka i igrajući za reprezentaciju, za mene je on trenutačno najbolji hrvatski napadač. Što bih volio preuzeti od njega? Petković ima sjajnu tehniku, na tome mu stvarno zavidim, kao i na toj mirnoći dok ima loptu u nogama - završio je Kulenović.

'Pjatov? Uh, loš refleks! Znam, o tome će se pričati godinama'
'Pjatov? Uh, loš refleks! Znam, o tome će se pričati godinama'

Bjelica ima velika očekivanja i od Luke Ivanušeca.

- Da, ja sam spreman, ali vidjet ćemo što će odlučiti trener. Očekujem tešku utakmicu protiv Rijeke, sigurno da su nam ostali dužni poslije Kupa, jako su se dignuli u formi, a nadam se da će biti dosta gledatelja. Nisam igrao u Kupu, gledao sam, bili su teški uvjeti, ali sada će sve biti drugačije. Vjerujem da će sada ipak biti ljepše vrijeme - kaže Ivanušec koji bi na ljeto (nakon očekivanih prodaja Petkovića, Oršića i Livakovića) trebao postati jedan od glavnih aduta Dinama:

- Vidjet ćemo što će donijeti ljeto, za prodaje igrača su zaduženi neki drugi ljudi, to nije moj posao. A što se mene tiče, ja sam spreman, želim se i dalje dokazivati iz dana u dan.

Pokretanje videa...

Dinamo predstavio nove igrače 02:14
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići