Obavijesti

Sport

Komentari 0

Petrić: Svejedno mi je gdje ću igrati, samo da sam u formi

Petrić: Svejedno mi je gdje ću igrati, samo da sam u formi
1

Da, javili su se iz Stuttgarta. Htjeli bi da dođem u siječnju. Iskreno, ne znam što će biti. Bitno mi je da napokon uđem u pravu formu, rekao je napadač HSV-a i Hrvatske

VIDEO

Mladen Petrić zaigrao je u dvije posljednje HSV-ove utakmice na poziciji središnjeg napadača i odmah zabio tri gola: dva Eintrachtu u DFB-Pokalu i jedan Kölnu u bundesligaškom srazu 10. kola. U obje su utakmice nogometaši Armina Veha izgubili, no hrvatski je 29-godišnji reprezentativac dokazao da je najbolji napadač u klubu.

- Zadovoljan sam, naravno da jesam. Tri tjedna nisam ništa radio zbog ozljede. Golovi su, s obzirom na tu okolnost, došli vrlo brzo - rekao je Petrić u razgovoru za Totalsport dodavši:

- Ruud van Nistelrooy se ozlijedio u srazu s Bayernom, tako da opet igram na mjestu klasičnog centarfora. U zadnje sam dvije utakmice igrao s Paolom Guerrerom iza sebe. Nadam se da ću, nastavim li ovako igrati i zabijati, zadržati status standardnog prvotimca.

Kölnu su na gostovanje Petrić i suigrači došli u situaciji pozitivnog šoka u domaćim redovima, nakon smjene hrvatskog trenera kluba Zvonimira Solde.

- Sigurno su cijelo vrijeme igrali puno bolje no što su njihovi rezultati pokazivali. Često su primali čudne golove. Inače uopće nisu igrali loše. Tako je bilo i sad. Došli smo im u vrlo nepovoljnom trenutku. Bili su vrlo agresivni.

Ovih su se dana vodstvu HSV-a ponovno javili iz Stuttgarta, čiji su vodeći ljudi vrlo zainteresirani za vaše usluge. 

- Da, javili su se iz Stuttgarta. Htjeli bi da dođem u siječnju. Iskreno, ne znam što će biti. Pregovarati oko novog ugovora s HSV-om nisam počeo. U ovom mi trenutku uopće nije bitno gdje ću igrati. Bitno mi je samo, nakon što sam posljednjih godinu dana propustio jako puno nastupa zbog ozljeda, da uhvatim kontinuitet igara i uđem napokon u pravu natjecateljsku formu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...
Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega