Obavijesti

Sport

Komentari 0

Petrić: Volim se angažirati u humanitarnim akcijama...

Petrić: Volim se angažirati u humanitarnim akcijama...
1

Nogometaš HSV-a i hrvatski igrač Mladen Petrić novčano pomaže djevojčici Danieli iz Bolivije. Kaže Petrić da se redovito informira o djevojčici...

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić, napadač njemačkog Hamburga, dao je intervju za austrijski sportski tjednik Sport Woche. Petrić je govorio i o nogometu i o područjima koja nisu vezana za njegovu profesiju. Što se tiče ovog prvog, novinar tjednika zaključio je da je Mladen igrač za velike trenutke i ključne golove.
- Je, to je točno. U najvećim utakmicama volim biti igrač odluke. Trudim se u tim situacijama pretvoriti pritisak u pozitivnu energiju. Recimo, kada sam u Europa ligi zabio onaj gol škaricama Standardu u Liegeu, čim sam udario loptu, imao sam osjećaj da ona ide u mrežu. To je jedan od mojih najdražih golova u karijeri, uz gol koji sam zabio Englezima na Wembleyju - rekao je Petrić, koji je upoznao i tenisača Rogera Federera.
- Igrao sam u FC Baselu, a Roger je veliki navijač tog kluba. Imam prema njemu golemi respekt. Njegovi su uspjesi veličanstveni - kaže Petrić. A osim tenisa, ljubitelj je i borilačkih sportova.
- Je, idem često na borbe. Tako sam i upoznao najboljeg njemačkog boksača Arthura Abrahama, njemu sam čak jednom i sparirao. Moj punac je također boksač - dodao je.
Mladen je poznat i kao zaljubljenik u modne trendove.
- To je područje koje me jako zanima. Volim isprobavati nove ''krpice'' - kaže napadač HSV-a.
Krajem svibnja otvorit će novi butik u Zürichu pod nazivom Deca.
- To je butik ženske mode. Moja supruga Despina će ga u potpunosti voditi i koordinirati, a ja ću joj pomagati koliko mogu - objasnio je Petrić, koji je angažiran i na humanitarnom planu. Novčano pomaže jednoj djevojčici u Boliviji s redovitim mjesečnim izdvajanjima.
- To je vrlo važna stvar. Redovito me informiraju kako ide Danieli. Čovjek danas s prosječnim europskim primanjima može olakšati jako tešku sudbinu ljudi koji žive na drugom kraju svijeta - zaključio je Petrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku