Obavijesti

Sport

Komentari 14

Petrina 'žuta minuta': Izgubila poen pa pokazala srednji prst!

Petrina 'žuta minuta': Izgubila poen pa  pokazala srednji prst!
1

Petra Martić lagano je pobijedila Kristinu Mladenović (6-2, 6-2) u prvom kolu Wuhana, ali nije joj sve bilo 'po volji'. Kod vodstva 1-0 u setovima i 1-0 u drugom gemu, eskalirala je nakon jednog promašaja

Promašaj, frustracija pa... Srednji prst!? Da, nije to karakteristično za Petru Martić, ali hrvatsku je tenisačicu nešto isfrustriralo u pobjedi protiv Kristine Mladenović (6-2, 6-2). Nakon što je pogodila mrežicu i tako dala 'break loptu' protivnici, a onda u njezinom smjeru pokazala srednji prst.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Pitanje je kome je srednji prst bio upućen. Radi li se o protivnici koja je cijeli poen samo vraćala visoke lopte i tako 'naživcirala' Petru koja je poslala projektil u mrežu ili pak o treneru Kristine Mladenović, Saši Bajinu, koji je na trenutke vrlo glasno bodrio francusku tenisačicu.

Tennis: US Open

No, to nije omelo našu tenisačicu koja je na kraju i u drugom setu slavila sa 6-2 i tako stigla do drugog kola u kojem će igrati protiv Šveđanke Peterson koja je odnijela prvi set (6-2) protiv Talijanke Giorgi koja zatim nije mogla nastaviti pa je predala meč.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM: 

Pokretanje videa ...