Obavijesti

Sport

Komentari 0

Philadelphia prekinula čudesan niz Bucksa, Harden ubacio 38!

Philadelphia prekinula čudesan niz Bucksa, Harden ubacio 38!
4

Milwaukee je vodio sa 18 koševa u trećoj četvrtini prije nego što je Philadelphia iskoristila seriju od 23-9 za izjednačenje na 108-108 sredinom zadnje četvrtine

VIDEO

Philadelphia 76ersi su sinoć prekinuli niz od 16 pobjeda Milwaukee Bucksa svladavši ih na gostovanju sa 133-130. Do pobjede ih je predvodio James Harden sa 38 koševa, devet skokova i deset asistencija, a Joel Embiid je dodao 31 poen i deset.

Tyrese Maxey je zabio 26 poena za Philadelphiju koja je u četvrtoj četvrtini bila bolja od Milwaukeeja sa 48-31. U redovima poražene momčadi najbolji je bio Giannis Antetokounmpo sa 34 ubačaja i 13 skokova. Pratili su ga Brook Lopez i Jrue Holiday sa 26 poena.

Milwaukee je vodio sa 18 koševa u trećoj četvrtini prije nego što je Philadelphia iskoristila seriju od 23-9 za izjednačenje na 108-108 sredinom zadnje četvrtine.

Nakon što je Antetokounmpo pretvorio dva faula s preostalih 1:43 za vodstvo Bucksa 125-121, Harden i Embiid su uzastopno pogodili trice i donijeli Philadelphiji prvo vodstvo nakon druge četvrtine. Maxey je izveo dva slobodna bacanja kako bi povećao prednost Philadelphije na četiri koša 25 sekundi do kraja.

NBA: Philadelphia 76ers at Milwaukee Bucks

Minnesota Timberwolves su također u gostima sa 138-134 bili bolji od Sacramento Kingsa.  Anthony Edwards je bio najbolji strijelac Wolvesa sa 27 koševa od čega su dva bila ključna na kraju utakmice. Edwards je doveo Timberwolvese u vodstvo 136-132 33 sekunde prije kraja. Rudy Gobert je upisao double-double učinak od 13 poena i 14 skokova.  Kevin Huerter je postigao rekordnih 29 koševa za Kingse kojima je okončan niz od pet pobjeda.

Toronto Raptorsi su sa 116-109 nakon produžetaka svladali domaće Washington Wizardse, a Fred VanVleet ubacio je dvije trice u produžetku i završio sa 25 koševa za pobjedničku momčad.  Najučinkovitiji kod Raptorsa bio je Gary Trent Jr. sa 26 koševa. 

Dončić i Irving ušli u povijest Mavsa, Ivica Zubac nije igrao
Dončić i Irving ušli u povijest Mavsa, Ivica Zubac nije igrao
Skandal NBA zvijezde: Udario je tinejdžera pa prijetio pištoljem?
Skandal NBA zvijezde: Udario je tinejdžera pa prijetio pištoljem?

Kristaps Porzingis je ubacio 22 za Wizardse, koji su imali 24 izgubljene lopte. Bradley Beal dodao je 21 poen i 10 asistencija. Cleveland Cavaliers su kod kuće uvjerljivo sa 114-90 nadigrali Detroit Pistonsa.

Do pobjede ih je vodio Darius Garland sa 21 ubačajem i sedam asistencija, a Donovan Mitchell dodao je 20 poena. Marvin Bagley III je sa 20 poena i 13 skokova bio najbolji pojedinac Detroita koji je igrao bez prvog strijelca Bojana Bogdanovića (bilateralna Ahilova tendinopatija). 

NBA: Detroit Pistons at Cleveland Cavaliers

Miami Heat su sa 117-109 bili bolji od Atlanta Hawksa i tako povećali svoju prednost nad Atlantom u utrci za doigravanje u Istočnoj konferenciji. Bam Adebayo je za pobjedu ubacio 30 koševa uz 11 skokova, a Tyler Herro je dodao 20 koševa. 

Heat je ostao na sedmom mjestu Istočne konferencije i povećao je svoju prednost u odnosu na osmoplasiranu Atlantu na 1 1/2 utakmicu.

NBA: Atlanta Hawks at Miami Heat

Atlantu je predvodio Saddiq Bey koji je s klupe ubacio četiri trice i postigao 22 poena. Clint Capela imao je double-double učinak sa 16 poena i 13 skokova.

Houston Rockets su prekinuli niz ods 11 poraza pobijedivši sa 122-110 San Antonio Spurse. Tari Eason je zabio rekord karijere od 20 koševa, Josh Christopher i Usman Garuba su dodali po 14 koševa, odnosno 11, a double-double učinke su upisali Alperen Sengun (16 poena, 10 skokova) i Kenyon Martin Jr. (14 poena, 13 skokova). Devonte' Graham predvodio je Spurse s 28 poena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union