Obavijesti

Sport

Komentari 88

Piksi: Masakrirat ćemo Škote, a onda neka nam dođu ti Hrvati!

Piksi: Masakrirat ćemo Škote, a onda neka nam dođu ti Hrvati!

Imamo puno tehnički odličnih igrača i zaslužujemo biti u društvu najboljih na svijetu. Protiv Norveške taktički smo odigrali na vrlo visokom nivou, trebali smo pobijediti s pet golova razlike! Dominirali smo protiv momčadi za koju se govorilo da bi nas trebala lako dobiti, kaže Stojković

VIDEO

Srbija je u 3. kolu Lige nacija izgubila kod kuće od Mađarske 1-0, ali ništa zato. Onaj važniji dio posla Srbi su odradili prošli tjedan pobjedom 2-1 nakon produžetka nad Norveškom, čime su došli korak do plasmana na Euro 2021. godine. Posljednja stuba na tom putu su im Škoti, idući mjesec u Beogradu.

Pokretanje videa...

Trening Hrvatske nakon Švicarske 03:23

Ta je pobjeda podigla nogometnu euforiju u susjedstvu, pogotovo briljantni Sergej Milinković Savić. Jedni hvale potez izbornika Ljubiše Tumbakovića što ga je uveo u igru, drugi se pitaju zašto je najbolji igrač, pobogu, uopće počeo na klupi, a svi su navijači u Srbiji složni da će Škotska kod kuće biti lakši zalogaj nego Norveška u gostima. Ako se to ostvari, eto Srba na Euru u skupini s Hrvatskom.

- Bolji smo od Škota. Dečki, ajmo pregaziti Škote u Beogradu pa onda nek nam dođu ti Hrvati! - rekao je Dragan Stojković Piksi (55), a prenosi Daily Record.

Euro 2020 Qualification Play off - Norway v Serbia

Piksi je legenda srpskog nogometa, igrač koji je u dresu Crvene zvezde harao 80-ih godina, a potom je igrao za Marseille, Veronu i sedam godina za japansku Nagoyu. Od 1983. do 2001. igrao je za reprezentaciju (84 nastupa), bio je predsjednik Srpskog nogometnog saveza i Crvene zvezde, te trener Nagoye i Guangzhoua.

- Nismo bili na europskim prvenstvima od 2000. godine, što je puno predugo za zemlju poput naše - dodao je Stojković.

U skupini na Euru čekaju Engleska, Hrvatska i Češka.

mojacrvenazvezda

- Imamo puno tehnički odličnih igrača i zaslužujemo biti u društvu najboljih na svijetu. Protiv Norveške taktički smo odigrali na vrlo visokom nivou, trebali smo pobijediti s pet golova razlike! Dominirali smo protiv momčadi za koju se govorilo da bi nas trebala lako dobiti - tvrdi Piksi.

Nahvalio je izbornika Tumbakovića:

- Znam da će nas dobro pripremiti za Škotsku i da respektira suparnika, ali ajmo iskreno: bolji smo od njih i to će se vidjeti na terenu. Ako ćemo igrati kao u Oslu, masakrirat ćemo ih! - zaključio je Stojković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu