Obavijesti

Sport

Komentari 3

Pilić: Novak je nepobjediv, ja sam strašno ponosan na njega

Pilić: Novak je nepobjediv, ja sam strašno ponosan na njega
1

Novak u Pariz stiže s punim jedrima, kao nikad u životu, a na drugoj strani imamo Nadala, kojem posebno leži zemlja, kao i igra na tri dobivena seta, kaže Niki Pilić

VIDEO

Gotovo šest mjeseci nitko nije pronašao dobitnu formulu kojom će zaustaviti Novaka Đokovića u njegovom nezaustavljivom nizu pobjeda i osvojenih turnira. Naš slavni trener Nikola Pilić je za srpski Press pokušao odgovoriti na pitanje gdje se krije njegova snaga. 

- Moram istaknuti da sam izuzetno zadovoljan i ponosan na sve što je Novak postigao u posljednjih šest mjeseci. U trenutku kada Đoković ima toliko samopouzdanja i tako dobro igra, vrlo je teško igraču dati neki poseban savjet. Vidjeli smo da se Novak izvukao čak i iz meča s Andyjem Murrayem, a nije ga poljuljalo ni to što je protivnik servirao za meč. U takvoj situaciji zaista je teško dati bilo kakvu prognozu. Ako je Novak u stanju dva puta uzastopno dobiti Nadala na zemlji, u Madridu i Rimu, onda je to definitivno druga dimenzija tenisa - kazao je oduševljeni Pilić.

Ipak, Roland Garros je neka druga priča. 

- S jedne strane Novak u Pariz stiže s punim jedrima, kao nikad u životu, a na drugoj imamo Nadala, kojem posebno leži zemlja, kao i igra na tri dobivena seta. Zbog svega toga Roland Garros je, po meni, najteži turnir, a samim time i još jedan izazov za Novaka.

Iako je i sam Nadal pokušao opravdati svoje poraze priznajući da je Đoković trenutačno bolji u svemu, bivši savjetnik srpske teniske reprezentacije smatra da je Nadal Noletu jednina konkurencija.

Izbornik reprezentacije Bogdan Obradović vjeruje u njegovu  fizičku spremnost te da će mu u Roland Garrosu biti čak i lakše nego na Mastersima. Smatra da je ključ u prvom tjednu turnira kada se na terenu mora zadržati što kraće. 

- Novak je fizički najspremniji igrač na Touru i o tome nema nikakve rasprave. To krasi njegovu igru poslije osvajanja Davis Cupa. Na Roland Garrosu sigurno će mu biti puno lakše, jer će imati dan pauze između mečeva, a to mnogo znači. A činjenica da je dva puta uzastopno pobijedio Nadala na zemlji najbolje pokazuje trenutni odnos snaga - kazao je Obradović i poželio mu puno zdravlja te poručio da bi se on, da mu se nađe preko puta mreže, sklonio s terena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja