Obavijesti

Sport

Komentari 5

Pippenova bivša i Jordanov sin rade na djetetu, Michael im dao blagoslov: Ljubila sam i starije

Pippenova bivša i Jordanov sin rade na djetetu, Michael im dao blagoslov: Ljubila sam i starije

Hodala sam s dečkima koji su 10 godina stariji od mene. Scottie je 10 godina stariji od mene, ne gledam na godine kao pokazatelj zrelosti, rekla je bivša Pippenova žena koja danas ljubi sina Michaela Jordana

VIDEO

Larsa Pippen (48), bivša žena legendarnog košarkaša Scottieja s kojim ima četvero djece, progovorila je o vezi s Marcusom Jordanom (32), sinom Michaela.

Ona se nakon razvoda s Pippenom upustila u vezu s mlađim muškarcima, a jedan od njih bio je i NBA košarkaš Malik Beasley koji sad igra s njenim sinom Scottyjem Jr. u LA Lakersima. Međutim, ta veza nije potrajala, a Larsa je našla novog partnera kojeg silno ljubi.

Sada ljubi mladog Jordana, sina Michaela kojeg mnogi smatraju najboljim košarkašem svih vremena! Tu nije kraj, s obzirom na to da je Jordan najbolje igračke dane proveo upravo uz Pippena. Smatrali su se braćom i zajedno osvojili šest NBA prstenova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imamo puno zajedničkih prijatelja i može se reći da imamo vrlo slični krug ljudi. Oboje smo odrastali u Chicagu i smatramo da imamo puno toga zajedničkog. 

Žele zajedničku djecu

Larisa zna Marcusa otkad je imao šest godina, ali par je jako sretan u vezi. Otkrila je i da je sve uključenija u Jordanovu obitelj i da je Michael odobrio njihovu vezu.

- Hodala sam s dečkima koji su 10 godina stariji od mene. Scottie je 10 godina stariji od mene, ne gledam na godine kao pokazatelj zrelosti. 

Dapače, par razmatra opcije za proširenje obitelji. Iako ima skoro 50 godina, Larsa prema neslužbenim informacijama ima dovoljno jajnih stanica za uspješnu trudnoću.

- Nisam tako planirala, ali provodili smo toliko zajedničkog vremena i jednostavno se dogodilo. Smatram da zaslužujem ljubav i biti s osobom koju želim. Umorna sam od toga da me ljudi osuđuju - završila je Larsa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu