Obavijesti

Sport

Komentari 117

Drama Dinamovog navijača na blagajni: Sin (8) mi se srušio...

Čitatelj se požalio kako je htio kupiti ulaznice za utakmicu Dinama i Maribora. Iz Osijeka je došao sa sinom (8). Morao je dvaput stati u red, a sin mu se srušio...

VIDEO

Redakciji 24sata u komentarima javio se navijač koji je, kako tvrdi, prošao pravu dramu prilikom nečega što bi trebali biti prilično jednostavno. Radi se o kupnji ulaznice za nogometnu utakmicu. Dotični gospodin došao je u ponedjeljak na blagajnu s osmogodišnjim sinom i htio kupiti dvije ulaznice za utakmicu Dinama i Maribora koja je na rasporedu u srijedu. 

Nije mogao kupiti dvije ulaznice jer je imao samo svoju osobnu. Blagajnica ga je za dijete tražila rodni list. Kako ga nije imao, gospodin je ponovno stao u red koji se protezao 300 metara kako bi i sinu kupio ulaznicu. Sin mu je pao u nesvijest i završio u bolnici. Gnjevni navijač poručio je: "Nikad više s obitelji na Dinamo."

Mnogi navijači javili su nam se u redakciju i požalili se na tretman kod kupnje ulaznica. Mnogi su gnjevni i ne mogu vjerovati da ih klub šikanira zbog šačice huligana.

- Rodni list i osobna iskaznica? I oni tako žele privući ljude s obitelji na utakmicu? Kako ih nije sram?! Pa neću na posao nositi tri rodna lista i pet osobnih kako bih odveo kumove i njihove sinove na utakmicu voljenog kluba - pojadao nam se jedan čitatelj.

Iz Dinama su rigorozne mjere opravdali zbog Uefinog nadzora. U "modrom" klubu žele pokazati Uefi i ostalima koji ih nadziru kako čine sve da bi osigurali sigurnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti