Obavijesti

Sport

Komentari 52

Pjaca: Nije moglo bolje, uzeo sam i dres i potpisanu loptu...

Pjaca: Nije moglo bolje, uzeo sam i dres i potpisanu loptu...
1

Presretan sam zbog ove utakmice jer ovo je najbolji završetak europske sezone. Iskoristio sam svoje prilike i zabio tri gola u EL-u, stvarno za mene nije moglo bolje

VIDEO

Raspoloženje u 'modroj' svlačionici nakon pobjede nad Celticom od 4-3 u posljednjoj utakmici natjecanja po skupinama Europske lige bilo je očekivano dobro. 

- Pobijedili smo Celtic 4-3 iako je pobjeda mogla biti i uvjerljivija. Hvala Bogu što smo pobijedili večeras jer smo zaslužili sve bodove, stvarno smo presretni i dali smo sve od sebe. Nadam se da ćemo iduće godine biti bolji što se tiče nastupa u europskom natjecanju, trudit ćemo se igrati ovako. Svi smo sretni i zadovoljni, posebno nakon sigurne pobjede protiv Rijeke i sad nakon ove pobjede protiv Celtica. Ipak, mislim da nam se ne smiju događati golovi kakvi su nam se dogodili u utakmici sa Celticom, ali srećom uspjeli smo se vratiti u utakmicu i pobijediti - rekao je Arijan Ademi,a posebno je sretan bio trostruki strijelac Marko Pjaca:

- Presretan sam zbog ove utakmice jer ovo je najbolji mogući završetak europske sezone. Iskoristio sam svoje prilike i zabio tri gola u Europskoj ligi, stvarno za mene nije moglo ispasti bolje. Jako sam sretan, sačuvao sam s ove utakmice dres i loptu za uspomenu, potpisali su mi se i čestitali svi suigrači, kao i trener - rekao je Pjaca. 

'Dali smo sve od sebe'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Eduardo je u posljednjim trenucima utakmice obranio jedan udarac i kroz cijeli susret bio vrlo dobar na golu Dinama.

- Dali smo sve od sebe i dobro odigrali iako ova utakmica nema rezultatski značaj. Sretan sam zbog pobjede i mislim da smo pokazali igru kakvu uvijek trebamo pokazivati. Iako nismo prošli dalje i ostali smo trećeplasirana momčad, u Europi smo stekli iskustvo, a imali smo dobrih i loših utakmica. Ova je utakmica na kraju pokazala da se momčad diže i da trebamo tako nastaviti - rekao je Eduardo. 

Osim hat-tricka Pjace, gol za Dinamo zabio je i Marcelo Brozović vrlo dobrim udarcem s ruba šesnaesterca. 

- Žao mi je što nismo prošli dalje u Europa ligi jer smo zaslužili prolaz. Dobro smo odigrali večeras i svi smo sretni zbog bodova iako utakmica nije imala rezultatski značaj. Bitno je da smo pobjedom završili europski dio sezone i naravno, ostaje nam samo velika žal što ovako nije izgledala cijela europska sezona i što nismo uspjeli ostvariti bolji rezultat u Europi - rekao je Brozović. 

'Ova pobjeda nam puno znači'

Umjesto ozlijeđenog Taravela vrlo rano je neplanirano na teren morao i Jozo Šimunović:

- Sretni smo zbog pobjede koja nam puno znači za kraj sezone u Europa ligi jer nije isto završiti sa šest ili tri boda. Dobro smo odigrali večeras iako smo imali greške koje su nas koštale primljenih pogodaka. Ipak, pokazali smo da možemo, bili smo ekipa, zasluženo smo dobili utakmicu i ovako bismo trebali uvijek igrati - rekao je Šimunović. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu