Obavijesti

Sport

Komentari 44

'Plakala sam, bila očajna, nitko nije htio ići u krevet sa mnom'

'Plakala sam, bila očajna, nitko nije htio ići u krevet sa mnom'
6

Bilo je demoralizirajuće, pokušala sam se uskladiti, ali to nije bila osoba koja sam htjela biti. Oni, navijači su bili ti koji su me spasili, jer su voljeli moj način života, rekla je bivša hrvačica...

VIDEO

Ako ste ikada pratili WWE, onda vam je April Jeanette Mendez, poznatija pod nadimkom AJ Lee zasigurno poznata. Američka borkinja portorikanskog porijekla bila je je zaštitna figura i jedna od najboljih borkinja u toj organizaciji.

Iako je to izvana sve izgledalo savršeno, kao da joj teku med i mlijeko, Aj Lee je u sebi proživljavala emocionalnu krizu i veliku nesigurnost što je ostavilo traga na njenom seksualnom životu.

- U to vrijeme nisam nosila šminku ili odjeću koja je odgovarala onome što su htjeli vidjeti na televiziji i zbog toga sam bila u nevoljama. Rekli su mi da se nitko od njih ne želi seksati sa mnom, to je naslov jednog od poglavlja u mojoj knjizi. Plakala sam i bila sam očajna. Ljudi su željeli da gledaju zgodne i našminkane žene, koje se ne bore - priznala je ona. 

Skupa i svjetlucava odjeća, glamur, šminka i skupi izlasci nisu jednostavno bili za nju i pokušala je pronaći put koji koji će ju emocionalno smiriti i vratiti na ispravnu stazu života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bilo je demoralizirajuće, pokušala sam se uskladiti, ali to nije bila osoba koja sam htjela biti. Oni, navijači su bili ti koji su me spasili, jer su voljeli moj način života - rekla je AJ Lee.

Borilačku karijeru započela je 2007. godina, a nakon što je konačno pronašla pravi životni put, 2015. godine shvatila je da je vrijeme za poći u mirovinu. U međuvremenu je našla i supruga, a riječ je o CM Punku, također hrvaču koji je godinama nastupao u WWE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener