Obavijesti

Sport

Komentari 43

Ploča s tajnim modrim planom otkriva Dinamova pojačanja

Ploča s tajnim modrim planom otkriva Dinamova pojačanja
3

Andre Andre iz Vitorije i Seidu Yahaya iz rumunjske Astre trebali bi uskoro stići u Dinamo. Na ploči se za iduću sezonu Prve HNL našlo i ime Luisa Ibaneza...

VIDEO

Nedavno su na proslavi titule u Maksimiru “otkriveni” planovi pojačanja za iduću sezonu. U Plavom salonu bio je i naš čitatelj koji nam je poslao ploču sa sastavom Dinama u novom pohodu na LP.

Neka su pojačanja s ploče već stigla u Maksimir. Primjerice, veznjak iz Olympiacosa Paulo Machado, branič iz Argentine Leonardo Sigali, Marko Pjaca iz Lokomotive i Armin Hodžić iz Željezničara.

Na listi nije bilo Dejana Radonjića iz Istre, a nema ni golmana, ali bi to, prema svemu sudeći, na kraju trebao biti Eduardo iz portugalske reprezentacije.

U klub bi se trebao vratiti i Luis Ibanez, a zanimljiva su još dva imena, dva veznjaka.

Uz Ademija, u zagradi piše Yahaya. To bi mogao biti Seidu Yahaya, ganski veznjak, koji ima 24 godine i igra u rumunjskoj Astri Giurgiu.

On bi mogao biti iduća “meta” sportskog direktora i trenera Zorana Mamića. U njemu vide zamjenu za Ademija.

Drugo ime koje se vidi je Andre. Dinamo je ljetos iz Vitorije Guimaraes doveo Soudanija i očito je s tim klubom ostao u dobrim odnosima.

Andre Filipe Bras Andre ili skraćeno Andre Andre trebao bi biti zamjena za Marcela Brozovića koji bi nakon SP-a mogao biti prodan. Bitnu bi ulogu u vezi, barem prema ploči, trebao imati Ante Ćorić. Talentirani veznjak zamijenit će Halilovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

HNL transferi: Dinamovac je na izlaznim vratima, mladi igrač Hajduka mogao bi srušiti rekord
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Dinamovac je na izlaznim vratima, mladi igrač Hajduka mogao bi srušiti rekord

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje

Hajduk na liniji s Kluivertom, legendom Ajaxa! Bio je blizu, ali Kale još traži u Poljskoj i Italiji
POLJUD ČEKA BIJELI DIM

Hajduk na liniji s Kluivertom, legendom Ajaxa! Bio je blizu, ali Kale još traži u Poljskoj i Italiji

Kad bi Nizozemac zasjeo na klupu, bilo bi to vjerojatno najveće strano ime koje je Hajduk ikad doveo. Patrick Kluivert je najmlađi strijelac u finalima Lige prvaka - zabio je za pobjedu Ajaxa 1-0 nad Milanom 1995.
Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli  Francuze
EVO TKO NAS ČEKA

Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli Francuze

Egipat nas je porazio prije dvije godine, a Argentina je tradicionalno mučila naše rukometaše. Iz posljednjeg pota smo mogli proći bolje. Čeka nas Bahrein koji puno ulaže u rukomet i prava je prijetnja