Obavijesti

Sport

Komentari 69

Po drugu pobjedu! Evo gdje gledati Salzburg - Dinamo

Po drugu pobjedu! Evo gdje gledati Salzburg - Dinamo

Ovaj bi dvomeč između Salzburga i Dinama mogao donijeti odgovor tko će imati solidne šanse za prolazak skupine ili, ako ništa drugo, nastaviti putovanje u Europskoj ligi

VIDEO

Nakon pobjede i poraza protiv dva favorita skupine, Chelseaja, odnosno Milana, Dinamo danas gostuje kod Salzburga u trećem kolu Lige prvaka. I treći put Dinamo će igrati u prvom terminu od 18:45. 

Pokretanje videa...

Dinamo srušio Chelsea 01:00

Šest godina prošlo je od posljednjeg sraza između Dinama i Salzburga. Tada su se susreli u play-offu Lige prvaka i hrvatski prvak je nakon velike borbe otišao u grupnu fazu. Ovaj put bi dvomeč između ova dva kluba mogao donijeti odgovor tko će imati solidne šanse za prolazak skupine ili, ako ništa drugo, nastaviti putovanje u Europskoj ligi.

Dinamo je u fantastičnoj formi. Ostavio je sjajan dojam nakon prva dva kola Lige prvaka. Na kontu su tri boda, a u HNL-u ruši rekorde i već je odmaknuo Hajduku. 

DINAMO ILI SALZBURG?: 'ZNA SE TKO JE NAJBOLJI'

- Iza nas su dva kola, sutra igramo treće, za osam dana četvrto. Nakon te dvije utakmice će biti situacija puno jasnija. Držim da je domaćin pod većim pritiskom jer Dinamo ovog trenutka ima bod više. Ne mogu ne konstatirati da igramo protiv kvalitetne momčadi koja je to pokazala prošle godine, prezimili su u Europi. Ove godine u dvije utakmice protiv Chelseaja i Milana pokazali su da su dobri. Ali i Dinamo je bio uspravan u obje utakmice i pokazao dan nije uljez u skupini. Očekujem dobru utakmicu i nadam se da ćemo mi biti zadovoljniji nakon te dvije utakmice. Pod upitnikom su Mišić i Ristovski, za Mišića ima šanse. Ristovski neće igrati - rekao je Čačić.

Zagreb: Dinamo i Chelsea u utakmici prvog kola UEFA Lige prvaka

Trener Salzburga rekao je da ne bi htio niti jednog igrača Dinama jer su 'prestari'.

- Oni imaju svoju politiku, dovode mlade igrače, potentne i motorične. Dižu ih kroz svoj sustav. Nije htio reći da nemamo kvalitetne igrače, nego im taj način biranja igrača ne odgovara. Imaju sjajnu selekciju, sjajnu skautsku službu razvijenu po cijelom svijetu. Oni su tvornica stvaranja igrača, a ne zaostaju niti u rezultatima u prvenstvu i Europi. Riječ je o sjajnom projektu koji egzistira. Dinamo je drugačija priča, mi ćemo naći način kako se oduprijeti i biti svoji. Mi nismo favoriti, ali nastojat ćemo u svakoj utakmici učiniti sve da dođemo do prilike. 

Dinamo je za vikend slavio protiv Slaven Belupa (4-1), a neki igrači poput Petra Bočkaja pokazali su da mogu zaigrati na više pozicija.

- Imamo igrače koje možemo koristiti na više pozicija. Bočkaj je igrao na desnom krilu protiv Slaven Belupa, pokazao je da se može računati na njega na toj poziciji. Veseli me svaka utakmica, svaka pobjeda i kad novi igrač izroni i pokaže da se može računati na njega - zaključio je trener Dinama. 

Utakmicu možete pratiti od 18:45 na HRT-u 2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 69

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke
ZAGREB DOČEKAO RABUZINOVO SUNCE

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke

ZAGREB - Dinamo je na Rujevici pobijedio Rijeku 3-1 i osvojio Kup. Za nedjelju je najavljena velika fešta na Trgu bana Jelačića, ali su navijači u kasnim večernjim satima priredili doček igračima ispred Maksimira. Nekoliko stotina njih je dočekalo dinamovce pjesmom i bakljadom, igrači su bili oduševljeni, kao i prije tri tjedna nakon pobjede na Rujevici u prvenstvu. Izašli su iz autobusa i pozdravili navijače koji su bili u deliriju
Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad