Obavijesti

Sport

Komentari 52

Dinamovci, srušite te Ruse: Već u zoru otputovali za Krasnodar

Dinamovci, srušite te Ruse: Već u zoru otputovali za Krasnodar

U ponedjeljak su još Zagrepčani obavili potrebno testiranje na korona virus, a dan kasnije, tj. jučer stigli su svi rezultati koji nisu donijeli nikakve probleme i potencijalne eliminacije

VIDEO

Rezultati negativni, oni pozitivni i put pod noge. U jutarnjim satima, dok se srijeda još nije ni razdanila dinamovci su krenuli put Rusije, put Krasnodara gdje će u četvrtak (18:55) igrati prvu utakmicu 1/16 finala Europske lige.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamovci uoči Krasnodara 09:30

U ponedjeljak su još Zagrepčani obavili potrebno testiranje na korona virus, a dan kasnije, tj. jučer stigli su svi rezultati koji nisu donijeli nikakve probleme i potencijalne eliminacije.

Dinamovci bi u svoj hotel u Krasnodaru trebali stići u popodnevnim satima, kada će se održati i posljednji trening te konferencija za medije.

Zagreb: Dinamo se zaputio u Nizozemsku gdje igra protiv Feynoorda u 5. kolu Europske lige

- Znamo što nas čeka i na kojoj razini mi moramo biti ako želimo egzistirati u Rusiji. Putokaz nam moraju biti utakmice grupne faze Europske lige, ali i dvoboji protiv Gorice, Hajduka i Osijeka. Tu smo bili kompaktni, agresivni, čvrsti i koncentrirani, takvi moramo biti i u četvrtak. I onda imamo šanse za veliki rezultat - rekao je Zoran Mamić u najavi utakmice.

Zagreb: Druženje nogomtaša Dinama s novinarima uoči utakmice protiv Krasnodara

- Znamo puno o njima, meni su raznovrsniji od CSKA Moskve. Prema naprijed su jako rastrčani, kombinatorni, imaju izrazite individualce. I tu im moramo biti blizu, ne dopuštati im da se razmašu. I pojedinačno su sjajni, imaju napadača Berga koji je svugdje zabijao puno golova, Brazilce u veznom redu, a možda im je malo slabija obrana. Tu ne mislim na četiri ili pet braniča, već kako se momčadski brane. Uvijek s puno igrača idu prema naprijed, pa im se kroz tranziciju može zaprijetiti. 

A da Dinamo ima dobre šanse, misli i Nikola Moro, i dalje dinamovac, ali u Moskvi.

- Ma budite sigurni, Krasnodar neće podcijeniti Dinamo, ne misle oni da će tu lagano proći. Znaju oni sve o Dinamu, pa i kakve "modri" rezultate već godinama nižu u Europi. Bit će to dvije vrlo zanimljive i otvorene utakmice, rekao bih da je tu sve i dalje 50-50 %. Vjerujem kako će se u prvoj utakmici, kao i uvijek, igrati opreznije, a onda će Dinamo šanse za prolaz tražiti u Maksimiru. Treba preživjeti ovo gostovanje, ali ako se pruži prilika za pobjedu, zašto je ne prihvatiti?  Siguran sam da će baš Ademi u Rusiji opet odigrati veliku utakmicu, a da će Dinamo tamo zabiti gol. I onda će sve u Maksimiru biti puno lakše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka