Obavijesti

Sport

Komentari 1

Po prvi put je slavio prekidom protiv 22 kg težeg protivnika

Po prvi put je slavio prekidom protiv 22 kg težeg protivnika
1

Jedna od najzanimljivijih priča s UFC-a Houston svakako je borba Marcela Fortune i Anthonyja Hamiltona. Fortuna je prvi put u karijeri slavio nokautom protiv 22 kilograma težeg borca

VIDEO

Sjajan nokaut dolazi nam s priredbe UFC Fight Night u Houstonu "Bermudez vs. Korean Zombie". No još je bolja priča, koja stoji iza svega toga.

POGLEDAJTE VIDEO: Fortuna je nokautirao Hamiltona

Copyright by Zuffa LLC

Marcel Fortuna je zapravo poluteškaš, koji je borbu protiv Anthonyja Hamiltona prihvatio prije dva tjedna. Riječ je borcu čiji je skor prije ove borbe bio 8-1, a do sada još nije osjetio kako je to slaviti nokautom. Još je prihvatio boriti se u teškoj kategoriji, iako je čak i za poluteškaša podosta lagan, piše FightSite.

U borbu je ušao s 95 kilograma što je bilo 22 kilograma manje od Hamiltona, koji je dan ranije na vagi imao 117. U strahu da mu ne otkažu borbu, Fortuna je prvotno rekao da ima 105 kilograma, a na kraju je nastala najveća težinska razlika između dva borca otkako je UFC uveo granicu teške kategorije od 120 kilograma.

Sredinom prve runde dočekao je priliku i Hamiltona pogodio krošem te ga poslao na spavanje. Bio je to njegov prvi nokaut u karijeri, a odštetao je u stilu najvećeg "walk away KO" majstora Marka Hunta.

Nakon borbe je rekao kako je lagao za kilograme jer jednostavno nije mogao pustiti da ovo prođe kraj njega te da je bio uvjeren da može do pobjede. Ipak, od iduće borbe je ponovno poluteškaš, a možda je on upravo novo ime koje će donijeti uzbuđenja u najkritičniju UFC-ovu diviziju, zaključuje FightSite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini