Obavijesti

Sport

Komentari 21

Kovačev Eintracht je sve bliže 2. ligi, Bayern razbio Schalke!

Kovačev Eintracht je sve bliže 2. ligi, Bayern razbio Schalke!
1

Eintracht koji vodi bivši hrvatski izbornik izgubio je kod Bayera. Hoffenheim je slavio kod kuće protiv Herthe. Bayern je utrpao Schalkeu tri komada...

VIDEO

U 30. kolu Bundeslige najviše pažnje privlačili su obračuni momčadi koji se bore za ostanak, a današnjim porazom kod Bayera (0-3) Eintracht, kojeg vodi naš bivši izbornik Niko Kovač, sve je bliži Drugoj ligi. 

Momčad iz Frankfurta je držala remi u Leverkusenu sve do 70. minute, kada su primili prvi gol, a potom su dokraja primili još dva. Eintracht je preposljedni s 27 bodova, a na ruku mu nisu išli ostali rezultati jer su sve momčadi koje se bore za ostanak pobijedile. Pobjeda je Bayer, za koji je Tin Jedvaj odigrao cijeli susret, dovela na treće mjesto koje vodi u Ligu prvaka. 

Hoffenheim je doma pobijedio Herthu s 2-1 i sve je bliže ostanku. Berlinska momčad je povela preko Starka (26), da bi domaći preokrenuli pogocima Schaera (33) i Utha (85). Andrej Kramarić je odigrao cijeli susret za Hoffenheim koji je 13., dok je Hertha na četvrtom mjestu.

Werder je u najefikasnijoj utakmici s 3-2 porazio Wolfsburg, pa je momčad iz Bremena na 16. poziciji koja vodi u doigravanje za ostanak. Darmstadt je s 2-0 pobijedio Ingolstadt, a Augsburg s 1-0 Stuttgart. 

Bayernova predstava u drugom dijelu

Nogometaši Bayerna pobijedili su u Muenchenu u 30. kolu Bundeslige Schalke s 3-0 i na pragu su obrane naslova. 

Schalke je odolijevao sve do 54. minute kada je prvi gol zabio Lewandowski, a Poljak je zabio i za 2-0 u 65. minuti. U 74. minuti Čileanac Vidal je postavio konačnih 3-0.

Bavarci vode s 78 bodova, deset više od Borussie Dortmund koja ima i utakmicu manje. Schalke je ostao sedmi s 45 bodova. 

Bundesliga, 30. kolo:

Bayern - Schalke 3-0

Bayer - Eintracht 3-0

Augsburg - Stuttgart 1-0

Werder - Wolfsburg 3-2

Darmstadt - Ingolstadt 2-0

Hoffenheim - Hertha 2-1

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom