Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Pobjedom nad Hajdukom svima ćemo začepiti usta'

'Pobjedom nad Hajdukom svima ćemo začepiti usta'
1

Mene ne interesiraju špekulacije i ne očekujem da se bilo što dogodi vezano uz tu utakmicu, priča Reno Sinovčić prije utakmice Zadra i Hajduka

VIDEO

Utakmicu s Hajdukom u Zadru uvijek očekuju s puno nestrpljenja. Kako zbog povećanog interesa navijača tako i zbog velikog broja bivših igrača Hajduka koji danas brane boje Zadra. Sutrašnja utakmica bit će pod posebnom pozornošću i zbog kladioničarske afere koja potresa Europu jer je istraga navodno pokazala da je netko od igrača Zadra primio novac da njegova momčad izgubi utakmicu protiv Hajduka velikom razlikom.
- Mene ne interesiraju špekulacije i ne očekujem da se bilo što dogodi vezano uz tu utakmicu. Hajduk je u zadnjih 10 godina šest puta pobijedio u Stanovima tri ili više razlike i nikad nije bilo sumnji u ishod utakmice. Kad eksperti pregledaju snimku utakmice bit će im jasno da nema govora o puštanju - kaže Reno Sinovčić i najavljuje pobjedu svoje momčadi u sutrašnjoj utakmici.
- Siguran sam da će momci dati sve od sebe i volio bih da Zadar dobije sa tri, četiri razlike da jednom za sva vremena svima začepimo usta - kaže Sinovčić.
Njegovo mišljenje dijeli i Marin Ljubičić koji je u spornoj utakmici zaradio crveni karton.
- Uvijek sam igrao borbeno i muški. Pogotovo protiv mog hajduka. Tako će biti i sutra. Želimo nadoknaditi dva zadnja loša rezultata i samo o tome razmišljamo. Hajduk nije ništa osobito. Pobijedili smo ih u Poljudu, zašto se ne bi nadali pobjedi i u Stanovima. Iako bi sasvim sigurno bili zadovoljni i bodom - kaže Ljubičić i dodaje kako je od njegovog dolaska u Stanove Zadar već dobio dvije utakmice.
- Nakon tih utakmica odstupili su Vučević i Miše i pričalo se samo o tome, te o našoj dobroj igri. Sad na jednom svi pričaju o kladionicama i namještanjima, a to nema nikakve veze sa zdravim razumom - zaključuje Ljubičić.
- Hajduk je kvalitetniji, ali mi imamo više šansi za pobjedu jer je psihološka prednost na našoj strani. Iznenadili smo ih na Poljudu i imamo se pravo nadati, pogotovo mi koji smo igrali u Hajduku. Za nas je utakmica protiv Hajduka uvijek dodatni motiv za dokazivanje - rekao je lijevi bek Zadra Goran Jozinović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi