Sport

Komentari 1

Podmladak Medveščaka osvojio 22 medalje i pokorio Beograd

Podmladak Medveščaka osvojio 22 medalje i pokorio Beograd

Nastupili su sa 16 natjecatelja i osvojili šest zlata. Najuspješnija mlađa kadetkinja bila je Hana Ožanić sa dvije zlatne, srebrnom i brončanom medaljom. Među kadetima se istaknuo Roko Krilić sa zlatom i tri srebra

Proteklog vikenda održan je 16. po redu Trofej Beograda u skokovima u vodu za kategorije od limača do mlađih juniora. U konkurenciji 18 klubova iz 5 zemalja (Bugarska, Rumunjska, Mađarska, Srbija i Hrvatska), klub za skokove u vodu Medveščak osvojio je Trofej Beograda sa 6 zlatnih, 7 srebrnih i 9 brončanih medalja. Imali su 2775 bodova, dok je drugoplasirani klub sakupio tek 1415.

Klub za skokove u vodu Medveščak nastupio je sa 16 natjecatelja predvođenih trenerima Sandom Donoval, Marinom Novosel i Franjom Lovrom Popovićem. 

U kategoriji mlađih kadetkinja Hana Ožanić osvojila je zlatne medalje s daske 1m i 3m, srebrnu na tornju 5m i brončanu u sinkro skokovima s Brunom Biočinom. Bruna je osvojila još i srebro s daske 1m i broncu s daske 3m. U istoj kategoriji kod dječaka Vito Krilić osvojio je zlato s tornja 5m, srebro s daske 3m i broncu s daske 1m.

U kategoriji kadetkinja Dora Tomljenović osvojila je zlato s tornja 5m i zlato u sinkro skokovima s Lorom Magaš (KSV Zadar). U istoj kategoriji Tesa Smolec osvojila je srebrne medalje s daske 1m i 3m, te broncu s 5m. Marta Sabol osvojila je broncu s daske 3m. Kod kadeta najuspješniji je bio Roko Krilić s osvojenim zlatom u sinkro skokovima s Marom Kokićem te tri srebra s daske 1m,3m i tornja 5m. Jan Mufić osvojio je srebro u sinkro skokovima u paru s Matejom Nevešćaninom (KSV Zadar) te dvije brončane medalje s daske 1m i 3m. Maro Kokić osvojio je i broncu s tornja 5m.

*Marina Novosel jedna je od trenerica kluba KSV Medveščak