Obavijesti

Sport

Komentari 0

Podolski: O Klinsmannu ne želim, trener mi je Soldo

Podolski: O Klinsmannu ne želim, trener mi je Soldo
1

Njemački je Bild intervjuirao napadača Kölna i njemačke nogometne reprezentacije Lukasa Podolskog. Dio pitanja doticao se i Solde

VIDEO

Miljenik Kölnovih navijača vratio se u klub u kojem je stekao nogometno ime nakon avanture (2006-2009.) provedene u redovima trofejnoga Bayerna. Pitanje je li razgovarao s trenerom o svojoj ulozi u klubu nametalo se samo po sebi.
- Ja sam reprezentativac, vođa, pa je sasvim normalno da ljudi od mene očekuju neke stvari, pa očekujem ih i ja sam. Međutim, cilj momčadi nije mene promovirati u kralja strijelaca. Ovdje sam da bih pomogao momčadi i sam se nastavio razvijati - kazala je 24-godišnja Soldina uzdanica.
Ugovor s Kölnom Podolski je sklopio do 2013. godine. Na upit postoji li mogućnost da u tom klubu dočeka i kraj karijere i što misli o onima koji su njegov povratak okarakterizirali korakom unatrag u karijeri kazao je:
- Ostanak? Sve je moguće, a što se tiče takvih razmišljanja, svatko ima pravo na svoje. Važno je znati što želite. Nekima je u interesu odlazak u inozemstvo, drugima novac, a trećima borba za trofeje. Meni je najvažnije bilo da je to ono što ja želim. U Kölnu ću se opet radovati nogometu, zato sam i došao. Nitko, niti Oliver Kahn, niti Günter Netzer ne mogu reći što je za mene najbolje.
Podolski je većim dijelom karijere u Bayernu čekao svoju priliku, a kada ju nije u potpunosti dočekao odlučio se na povratak. Spomenute nogometne veličine nisu s odobravanjem popratile njegov potez.
Održavate li još uvijek kontakt s Jürgenom Klinsmannom?
- Na tu temu nemam što više za reći. Ja sam igrač Kölna i moj je trener Zvonimir Soldo - nije se želio Podolski vraćati na vrijeme koje je proveo pod paskom Bayernovog trenera kojem zamjera manjak ukazanog povjerenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje