Sport

Komentari 5

Pogba: Dali su mi neke lijekove. Ne znam kakve, ali dooobri su

Pogba: Dali su mi neke lijekove. Ne znam kakve, ali dooobri su

Paul Pogba operirao je gležanj koji ga muči čitavu sezonu. Oporavlja se u bolnici, a na svojim društvenim mrežama s obožavateljima dijeli informacije o oporavku. Snimio je nekoliko videa u kojima je vidno ošamućen

Paul Pogba je operiran u utorak, a odmah po završetku operacije sa svojim je obožavateljima podijelio prve informacije. Francuski nogometaš je morao sanirati ozlijeđeni gležanja, a videozapisi koje je podijelio na društvenim mrežama nakon operacije postali su pravi hit. Još uvijek ošamućen od anestezije, ni sam nije bio svjestan što govori.

- Blagoslovljen sam što sam živ. I dalje sam nasmiješen. Dali su mi neke stvari za koje nemam pojma što su, ali jako su doooobre - pričao je u prvom objavljenom videu na Instagramu kojeg je očigledno snimio neposredno nakon buđenja iz anestezije.

Ne sjeća se što je pričao

Ubrzo se ponovno javio i potvrdio da je bio prilično grogiran nakon zahvata jer je ustvrdio kako se "ne sjeća što je do sada objavio".

- Ponovno snimam video za Instagram. Ne znam uopće jesam li dobro, jesam li napušen ili trijezan. Ali ne izgledam baš trijezno... Dobra je vijest da sam još uvijek živ - ispričao je u jednom od videa i pokazao ozlijeđeni gležanj.

U posljednjoj videosnimci je poručio kako su mu objave "lude" te je obećao da će ih maknuti s društvenih mreža.

Frustrirajuća sezona za Francuza

Veznjak Manchester Uniteda morao je na operaciju gležnja nakon frustrirajućeg prvog dijela sezone. Propustio je ukupno 20 utakmica između rujna i prosinca prošle godine, a kada se napokon vratio na teren, doživio je novi udara. Naime, ozljeda nije bila sanirana do kraja pa je ponovno morao "pod nož". 

Oporavak bi trebao trajati od tri do četiri tjedna, a valjda će ovog puta po povratku na travnjak imati više sreće...

Najčitaniji članci