Obavijesti

Sport

Komentari 67

Pogba o Mourinhu: Za*ebavao se s pogrešnim nogometašem!

Pogba o Mourinhu: Za*ebavao se s  pogrešnim nogometašem!
1

Mislio je od mene napraviti budalu, okrenuti navijače protiv mene... Ali za*ebavao se s pogrešnim 'španerom', navodno je vikao Pogba u utorak na treningu, samo koji sat nakon što je Mourinho dobio otkaz

VIDEO

I dok je Jose Mourinho priopćenje nakon odlaska iz Manchester Uniteda lijepo zapakirao u celofan: 'Bio sam ponosan što sam nosio grb Manchester Uniteda, radio sam s divnim ljudima i svima želim sve najbolje', iz kluba sve više cure informacije da je puno toga bilo daleko od divnoga.

Recimo, Paul Pogba bio je jedan od onih koji su otvarali bocu šampanjca kad je Special One dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Na Old Traffordu su čak razmišljali ostaviti Mourinha na klupi ili ne, ali navodno je presudio tajni sastanak na kojem su samo Nemanja Matić i Romelu Lukaku bili za to da Mourinho ostane šef. Svi ostali su, ili bili protiv, ili su bili suzdržani.

No bilo je jasno da Mourinho u Unitedu više nema budućnost, nešto se moralo promijeniti jer momčad prepuna zvijezda igrala je - amaterski. Mourinho je navijačima ostavio pet negativnih rekorda:

  • Najmanje bodova u prvih 17 kola nakon 1990. godine (26 bodova)
  • Najgori postotak domaćih pobjeda u povijesti kluba (41 posto)
  • Čak 36 udaraca imao je Liverpool protiv Manchester Uniteda, niti jedna momčad ove sezone nije dopustila toliki broj udaraca u jednoj utakmici
  • United je u 17 kola primio 29 golova, jedan gol više nego u cijeloj prošloj sezoni
  • Nikad United nije bio toliko iza Liverpoola nakon prvih 17 kola, 'redsi' bježe rivalima iz Manchestera čak 19 bodova

Slučaj Pogba

Tu je, naravno, i Paul Pogba. Igrač od 100 milijuna eura, koji kao da je u Manchester Unitedu zaboravio igrati. Mnogi za to krive Josea Mourinha, kojem zamjeraju da nije uklopio Pogbu u svoj sustav i nije iskoristio potencijal koji Francuz ima.

Manchester United v Arsenal - Premier League - Old Trafford

Pogba nije zaboravio igrati preko noći, to je sigurno, kao što je sigurno da i sam snosi dio krivice, jer nije baš da će ga Mourinho učiti igrati, ali mnogi stručnjaci slažu se da je Mourinho propustio izvući ono najbolje iz Pogbe.

Ma da je izvukao i 50 posto, vjerojatno ne bi bilo problema i Francuz bi bio jedan od nositelja igre Uniteda. No ono što je igrao United nema veze s nogometom. Taj nogomet Pogba je često gledao s klupe.

Sad ne moraju brisati objavu: Solskjaer novi trener Uniteda!
Sad ne moraju brisati objavu: Solskjaer novi trener Uniteda!

Razumljivo, jedan je od najveselijih nakon Mourinhova odlaska. 

The Sun piše kako je Pogba to proslavio burno.

- Mislio je od mene napraviti budalu, okrenuti navijače protiv mene... Ali za*ebavao se s pogrešnim 'španerom' - navodno je vikao Pogba u utorak na treningu, samo koji sat nakon što je Mourinho dobio otkaz.

Manchester United v Arsenal - Premier League - Old Trafford

Tu je uskočio Michael Carrick, koji je bio Mourinhov pomoćnik, upozorio je Francuza da niti jedan igrač ne može biti veći od kluba i da, ako netko misli da je, bit će odmah stavljen na transfer listu. To je malo umirilo Pogbu, koji je, kako piše The Sun, pukao nakon jednog sastanka s Mourinhom.

'Danas je Pogbina sestra važna koliko i Mourinho i Ferguson...'
'Danas je Pogbina sestra važna koliko i Mourinho i Ferguson...'

Kao što smo rekli, ne može se samo kriviti Mourinha, puno toga ovisi i o igraču, a Pogba je očito, malo kompliciran.

Recimo, Mourinho mu je na tom sastanku rekao da bi se trebao ugledati na Franka Lamparda i njegovo ponašanje, a Pogba mu je na to uzvratio: A jel' on osvojio SP?'. 

I nije neki odgovor, složit ćete se. 

Na Pogbi je da dokaže da nije zaboravio igrati jer u Manchester je stigao Ole Gunnar Solskjaer, koji će privremeno biti menadžer, dok u Unitedu ne pronađu stalno rješenje.

A to bi, sve se glasnije priča, trebao biti Mauricio Pochettino iz Tottenhama...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 67

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo
On je favorit za idućeg trenera Rijeke: Igrao je s Bobanom, a dijabetes mu prekinuo karijeru
ODGOJIO BROJNE 'VATRENE'

On je favorit za idućeg trenera Rijeke: Igrao je s Bobanom, a dijabetes mu prekinuo karijeru

Kod kuće u frižideru držim injekciju inzulina za opasne situacije. Rekao sam ženi da me slobodno pikne gdje god. Triput sam padao u hipoglikemijsku komu, otkrio nam je svojevremeno Silvijo Čabraja