Obavijesti

Sport

Komentari 22

Pogba se veseli Vidalu: Udarit ćemo ga par puta po nogama

Pogba se veseli Vidalu: Udarit ćemo ga par puta po nogama
1

Juventus u sklopu osmine finala Lige prvaka u prvoj utakmici dočekuje moćni Bayern na svojem Juventus stadionu. Juve i Bayern zadnji put su igrali prije 2013. godine u četvrtfinalu LP-a

VIDEO

Juventus u sklopu osmine finala Lige prvaka u prvoj utakmici dočekuje moćni Bayern na svojem Juventus stadionu. Juve i Bayern zadnji put su igrali prije 2013. godine u četvrtfinalu LP-a. Bayern je tada u obje utakmice slavio s 2-0, a strijelac za Bayern u uzvratu bio je naš Mario Mandžukić.

Sada je priča nešto drugačija. Mario više nije član Bayerna nego Juventusa dok je Arturo Vidal isto napravio tranziciju - iz Juvenstusa u Bayern. Sigurno je da će za ova dva nogometaša ova utakmica biti od posebna značaja. Valja spomenuti i mladog Kingsleyja Comana, sjajnog krilnog nogometaša kojeg je Bayern kupio od Juventusa prošlo ljeto.

Sve je u znaku ova dva kluba, a prije susreta Paul Pogba je Vidalu dao obećanje.

- Ma znamo sve o Arturu (Vidalu) i njegovim kvalitetama. Strašno je brz, puno trči, a gol može zabiti u bilo kojem trenutku. Ima puno znanja i sjajan završni pas. Svi to znaju. Znamo ga jako dobro i morat ćemo ga udariti par puta po nogama - ali ne previše jako. Nadam se pobjedi protiv mojeg prijatlja Arturita.

Vidal je već ranije izjavio da mu je Juventus uvijek u srcu, ali da će Bayern proći ovaj dvomeč s Juventusom. Isto tako, Čileanac je rekao kako se i dalje čuje s bivšim suigračima iz Torina.

I dok je Vidal 2013. godine igrao u prvoj postavi, Pogba je prvu utakmicu počeo s klupe

- Tada sam bio na klupi. Tada je Bayern jako, jako dobar. Osvojio je Ligu prvaka na kraju krajeva. Imali su veoma organiziranu momčad s nekoliko fenomenalnih napadača. I ove sezone imaju odličan tim, ali mi smo Juventus. Mi smo veliki klub. Nismo favoriti u ovom okršaju, ali to u isto vrijeme znači i prednost za nas. Mi nemamo što izgubiti - zaključio je francuski veznjak.

Utakmica Juventusa i Bayerna na rasporedu je u utorak u 20.45 sati. U isto vrijeme igra se i utakmica između Arsenala i Barcelone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković
KLASAN POTEZ

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković

Francuz Bernauer nije bio svjestan što viče masa pa je podigao ruke, a onda mu je sve objasnio 18-godišnji Vrbančić. Dok je Petković stigao iz pozadine i jednim pogledom smirio Ristovskog

Kalinić: Ako bi Dalić bio treći s juniorima, neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića
NOVI SPORTSKI DIREKTOR

Kalinić: Ako bi Dalić bio treći s juniorima, neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića

Za Livaju nismo dobili ponudu, a Perišić ima ugovor do kolovoza i na njemu je hoće li ostati. Stranci moraju naučiti hrvatski u tri mjeseca, a trener stiže do kraja idućeg tjedna, rekao je Nikola Kalinić
Čavlina odlazi u ligaškog rivala, Pjaca je na korak od Dinama
DOZNAJEMO

Čavlina odlazi u ligaškog rivala, Pjaca je na korak od Dinama

Dinamo je Čavlinu pustio bez odštete u Lokomotivu, ali je u dogovor ugradio klauzulu po kojoj na njega ima pravo prvokupa po povlaštenoj cijeni od 700.000 eura. Želi ga otkupiti pa dati na kaljenje u Osijek