Obavijesti

Sport

Komentari 43

Pogledajte kako je Hajduk opet ostao bez ičega u nadoknadi, a Gorica najavila borbu za Europu

Pogledajte kako je Hajduk opet ostao bez ičega u nadoknadi, a Gorica najavila borbu za Europu

Gorica je pobijedila Hajduk 2-1 u nedjeljnoj utakmici 8. kola HNL-a dvama golovima u završnici i nanijela novi bolan udarac ambicijama Splićana da osvoje naslov

Hajduk je prije Istre bio u nizu od devet uzastopnih pobjeda u HNL-u, a onda je uslijedilo bolno prizemljenje. Na Poljudu je prije dva tjedna bilo 1-0, a sad kod Gorice 2-1 za protivnika. Naizgled mirna situacija i uvjerljiva bodovna prednost u prvenstvu gotovo se u potpunosti istopila.

Nakon slabog prvog poluvremena Hajduk je poveo u 62. minuti spretnim prvijencem Zvonimira Šarlije nakon prekida koji je izveo Yassine Benrahou netom nakon što je ušao u igru. Gostujući stoper Mario Maloča, bivši kapetan Hajduka, pogodio ga je u glavu i razveselio Torcidu.

Goričani se nisu predavali i u finišu je uslijedio preokret. Prvo je Dino Štiglec na asistenciju Krešimira Krizmanića u 84. iz voleja s 12-13 metara iskosa pogodio suprotni kut, a u 92. je Hajduk srušio Ante Matej Jurić kojega je neometanog poslužio Tim Matavž dok su Hajdukovi braniči čuvali jedan drugog.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Gorica - Hajduk 2-1

Pokretanje videa ...

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

U idućem kolu Gorica gostuje kod Istre 1961, dok Hajduk ima dvostruki domaći program, prvo protiv Lokomotive, a onda i najveći derbi protiv Dinama. Zvoni alarm na Poljudu, dok se u Turopolju polako nazire borba za Europu.

POGLEDAJTE PROŠIRENI SAŽETAK: