Obavijesti

Sport

Komentari 6

Pogledajte kako je Nacional u derbiju razbio goste iz Splita

Pogledajte kako je Nacional u derbiju razbio goste iz Splita
1

Nacional je slavio protiv Split Tomyyja 6-3 u 16. kolu HMNL-a. Navijači u zagrebačkom Fusio centru mogli su vidjeti ono najbolje od hrvatskog, ali i svjetskog futsala

VIDEO

Nacional i Split Tommy odigrali su sjajnu utakmicu u Fusio centru u Zagrebu. Domaći Nacional slavio je 6-3 u najvećem hrvatskom derbiju, a navijači su na terenu mogli vidjeti ono najbolje od hrvatskog futsala i jednog od najboljih igrača svijeta,
Brazilca Neta, koji je igrač Splita. No ni on nije pomogao Splićanima.

Nacional je krenuo furiozno. Igor Osredkar zabio je već u 2. minuti! Solo prodor sjajnog slovenskog reprezentativca i gol za rano vodstvo Nacionala. Splićani su bili u stanju šoka pa su nepunu minutu nakon gola mogli primiti još jedan. 

Grbeša je nakon šest minuta igre imao novi zicer, išao je sam na golmana Splita, ali nije zabio. Nacional je mogao voditi s dva, tri gola razlike. 

Split je potom u igru ubacio čuvenog Neta, jednog od najboljih igrača svijeta. No čini se da Brazilac još nije u top formi. Gosti su u 11. minuti izjednačili preko Jelovčića i kaznili Nacional za sve one silne promašaje. 

Pet minuta prije kraja prvog dijela Nacional je pogodio stativu, a nedugo nakon toga jedan igrač Splita igrao je rukom u petercu i domaći su imali penal. Tihomir Novak uzeo je loptu i zakucao ju je za 2-1. Nacional je četiri minute do odmora imao udarac s 10 metara jer je Split napravio šesti prekršaj. Kristijan Čujec nije pogodio.

Prvi golman Nacionala Žarko Luketin ozlijedio se na zagrijavanju između dva poluvremena i na gol je morao rezervni golman domaćih Ivan Pavlić. Nije to previše poremetilo domaće. Nacional je zabio za 3-1 već u prvoj minuti drugog dijela. Osredkar je ukrao loptu i pucao, golman odbija do Čujeca koji pogađa praznu mrežu.

Kapetan gostiju Josip Suton pogađa, ali u svoju mrežu. Nacional je poveo 4-1 nakon sjajne kontre, a da nije Suton zabio, to bi napravio igrač koji mu je dolazio iza leđa. U nepunih pet minuta Nacional je pomeo gose. Matošević je zabio za 5-1 i
gostima se spremala katastrofa. 

No to je futsal. Split je u kratkom roku zabio dva gola i vratio se na 5-3. Pokušali su gosti s golmanom-igračem, ali nije išlo. Na kraju je Split još i primio s gola na gol, a zabio je Osredkar. Zaslužena pobjeda Nacionala  kojom je zagrebački klub najvjerojatnije osigurao "jedinicu" uoči doigravanja.

HMNL, 16. kolo:

Nacional - Split Tommy 6-3

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani