Sport

Komentari 32

Pogledajte kako Pampas raste, stadion Osijeka lijepo se nazire

Pogledajte kako Pampas raste, stadion Osijeka lijepo se nazire

Uvjerili smo se da radovi napreduju kako je bilo planirano i prije korona virusa. Uskoro ćemo igrati na prvom posve natkrivenom stadionu sagrađenom u hrvatskoj državi, rekao je Meštrović

Predsjednik NK Osijek Ivan Meštrović te mađarski veleposlanik i konzul u Republici Hrvatskoj, Jozsef MagyarCsaba Demcsák, bili su u obilasku radova na izgradnji novog osječkog stadiona.

POGLEDAJTE VIDEO: OSJEČKI PAMPAS

I kako se vidi na fotografijama snimljenim iz zraka... Pampas lijepo raste!

Stadion Pampas će biti u potpunosti natkriven, s 12.850 sjedećih mjesta i opremljen modernom tehnologijom. Uz stadion će se nalaziti, nogometni kamp sa nekoliko pomoćnih terena.

- Drago mi je da su konzul i veleposlanik svoje prvo 'post-Covid' vrijeme proveli u Osijeku. Najprije smo posjetili stari, a sada smo na novom stadionu. Hvala mađarskoj Vladi što vjeruje u prekogranična područja, što vjeruje u Osijek i Nogometni klub Osijek - pričao je predsjednik Meštrović.

- Uvjerili smo se da radovi napreduju kako je bilo planirano i prije korona virusa. Uskoro ćemo igrati na prvom posve natkrivenom stadionu sagrađenom u hrvatskoj državi od njenog osnutka - rekao je Meštrović.

Najčitaniji članci