Obavijesti

Sport

Komentari 7

Pogledajte kakve grdosije dolaze u Zagreb

Pogledajte kakve grdosije dolaze u Zagreb
1

Najjači svjetski obarači ruke u srpnju dolaze u Zagreb po yakutski dijamant

VIDEO

U nedjelju, 8. srpnja 2018. godine u zagrebačkom hotelu Westin odvijat će se pomalo neuobičajeno natjecanje za zasigurno jednu od najglamuroznijih dvorana u Hrvatskoj. Naime, na posljednjem, 17. katu s prekrasnim pogledom na cijeli Grad održat će se, jubilarnu petu godinu zaredom, Svjetski kup u obaranju ruke „ZG STRONG“.

Nastupit će osim najboljih hrvatskih natjecatelja i tristotinjak top natjecatelja iz tridesetak država Europe, Amerike, Azije i Afrike, a ove godine posebno se očekuje i open klasa desne ruke, u kojoj se pobjednici svih težinskih kategorija, koji su već osvojili novčane nagrade, međusobno bore za ukupnog pobjednika Svjetskog kupa te osvajača najpoznatijih svjetskih yakutskih dijamanata. Najvišu razinu zagrebačkog Svjetkog kupa prepoznale su i ugledne svjetske tvrtke tako da su iza organizatora stale, osim ruske tvrtke EPL Yakutski dijamanti, koja je prije par godina svoju mrežu luksuznih dragularnica proširila i na Hrvatsku metropolu, i hrvatske tvrtke HEP, Tiffany studio i HUP te kao medijski pokrovitelji 24sata te Index.hr. Svjetski kup održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH, gradonačelnika Grada Zagreba te Središnjeg državnog ureda za šport.

„Ovo je jedini turnir na svijetu gdje ukupni pobjednik, osim novčane nagrade, osvaja i vrlo vrijedan dijamant, zbog kojih dolaze neki od najboljih i najjačih sportaša u našem športu“ ističe Aleksandar Jakovac, dopredsjednik europskog Saveza za obaranje ruke i glavni organizator Svjetkog kupa u Zagrebu te dodaje kako je spoj luksuznog Westin hotela, full VIP tretmana sportaša s pozivnicama, prijevoza luksuznim limuzinama i cijenjenih Yakutskih dijamanata dobitna kombinacija kako za sportaše tako i za gledatelje koji će moći na jednom mjestu vidjeti snagatore od 210 centimetara visine s preko 150 kilograma mišića.

A među velikim dečkima svakako valja istaknuti prvog među jednakima, Kazakhstanca Dmitry Trubina, jednog od najpopularnijih obarača današnjice, višestrukog svjetskog prvaka te profesionalnog obarača koji živi isključivo od nastupa na najvećim svjetskim natjecanjima.

Dmitry Trubin, sa svojih 150-tak kilograma mišića raspoređenih na 190 cm visine dolazi po skalpove najtežih natjecatelja te tvrdi kako se bez glavne nagrade, certificiranog EPL Yakutskog dijamanta, ne vraća supruzi Tatjani u Kazakhstan, inače također svjetskoj prvakinji u obaranju ruke.

U njegovom naumu pokušat će ga spriječiti sedmerostruki prvak Azije Mehdi Abdolvand, iranski div od preko sto šesdeset kilograma te azerbajdžanski monstrum Mirtaleh Aslanov, europski prvak u najtežoj kategoriji te vlasnik prošlogodišnjeg ZG STRONG pojasa koji je nešto sitniji od Iranca i teži „samo „ 148 kilograma.

U nedjelju će biti borbi i između pripadnica ljepšeg spola, juniora i osoba s invaliditetom te jedne kategorije koja je specifična samo za zagrebački Svjetski kup, a to su početnici gdje se možete oprobati svi vi koji niste do sada nikada nastupali na profesionalnom natjecanju.

Ako već niste zainteresirani za oprobati se na najvišoj razini, onda slobodno navratite u hotel Westin bodriti naše predstavnike jer je ulaz besplatan, a našima će trebati više nego domaćinska podrška.

Pokretanje videa...

00:24

 

PROGRAM NATJECANJA

8. srpanj 2018. - Westin Zagreb, dvorana Zelengaj

17 - 20 sati - vaganje i prijave natjecatelja

9. srpanj 2017. - Westin Zagreb, dvorana Opera

10 - 18:30 sati - kvalifikacije i finala težinskih kategorija

20 - 21:15 sati - OPEN klasa i finale žene (borba za dijamante)

Dodatne informacije možete pronaći na službenoj web stranici

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu