Obavijesti

Sport

Komentari 2

Pogledajte Kloppa na Anfieldu prvi put od objave odlaska. Jedva se suzdržao da ne zaplače

Pogledajte Kloppa na Anfieldu prvi put od objave odlaska. Jedva se suzdržao da ne zaplače
7

Silina emocija vladala je kultnim stadionom Liverpoola na utakmici FA kupa protiv Norwicha, prvoj nakon što je Jurgen Klopp najavio odlazak iz kluba na kraju sezone

VIDEO

Njemački trener Jurgen Klopp (56) jedan je od najboljih nogometnih stručnjaka na svijetu. Nepotrebno je trošiti riječi o njegovim kvalitetama, no valjalo bi reći koju o odlasku kojeg je najavio prije dva dana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Šok u Engleskoj: Klopp odlazi iz Liverpoola na kraju sezone! 02:11

Iznenadno i odjednom. Odluka koju je donio nije bila laka niti nepromišljena, dugo je o njoj razmišljao, no navijačima Liverpoola i ostatku nogometne publike stigla je kao veliko iznenađenje.

Anfield pozdravio Jurgena Kloppa

Pa mu je kultni Anfield odlučio reći zbogom odmah na idućoj utakmici protiv Norwicha u FA kupu. I pozdravit će se još nekoliko puta do kraja sezone dok Nijemac uistinu i ne ode.

Dirljive scene stižu sa stadiona engleskog velikana gdje su navijači razvili transparente Kloppu u čast pa zapjevali onu poznatu "You'll never walk alone"... Igrači nisu razočarali, plasirali su se u iduću fazu pobjedom 5-2 uz golove Curtisa Jonesa, Darwina Nuneza, Dioga Jote, Virgila van Dijka i Ryana Gravenbercha.

FA Cup - Fourth Round - Liverpool v Norwich City FA Cup - Fourth Round - Liverpool v Norwich City

>> VIDEO: ANFIELD PJEVA EMOTIVNOM KLOPPU

Klopp je bio vidno emotivan i jedva se suzdržao da ne pusti suzu...

- Napustit ću klub na kraju sezone. Mogu razumjeti da je to šok za puno ljudi u ovom trenutku, ali ne mogu to objasniti ni pokušati objasniti. Volim apsolutno sve oko ovog kluba, grada, navijača, volim momčad, stručni stožer, sve. Donio sam takvu odluku jer sam uvjeren da je moram donijeti - rekao je Klopp u obraćanju javnosti u petak pa dodao:

FA Cup - Fourth Round - Liverpool v Norwich City

Liverpoolu donio naslov nakon 30 godina

- Gubim energiju, duže vrijeme to znam i da to moram priopćiti u nekom trenutku. Ali sada sam apsolutno dobro. Znam da ne mogu raditi posao opet, opet i opet. Nakon svih godina koje smo zajedno proveli i nakon stvari koje smo prošli, rasli su moji poštovanje i ljubav prema vama. Najmanje što vam dugujem je istina, a to je istina.

Liverpool je preuzeo u listopadu 2015. godine u vrijeme velike krize. Ta priča potrajala je devet godina i osvojio je Ligu prvaka, FA kup, Liga kup, a navijači će posebno pamtiti 2020. godinu kada je Liverpool osvojio Premier ligu, što im je bio prvi naslov prvaka nakon čak 30 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika